Bana şerefsiz diyenin elini sıkmam

Karabük Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 3 sene önce maçın devre arasında o dönem yardımcı antrenörlük yapan İsmail Kartal'ın kendisine "Kimin için oynuyorsunuz şerefsizler" diye bağırdığını hatırlatarak "Bana şerefsiz diyenin elini sıkmam" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Eylül 2014 Güncelleme 03 Eylül 2014, 02:26
Bana şerefsiz diyenin elini sıkmam

İÇİNDEKİLER

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan Fenerbahçe-Karabükspor karşılaşması sonrası soyunma odası koridorunda yaşanan İsmail Kartal ile Tolunay Kafkas arasında yaşanan şok diyaloğa Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas açıklık getirdi. Kafkas, "İsmail Kartal'la maç sonunda böyle bir olayımız olduğu doğrudur. Ama bunu haber yapanlar ne hikmetse olayın nedeninden hiç bahsetmemiş. Benim yerimde kim olsa, aynı şeyi yapardı. Bana kalkıp 'şerefsiz' diyeceksin sonra da şerefsiz dediğin kişi sana elini uzatmayınca bu ayıp olacak. Acaba kimin yaptığı ayıp" diye konuştu.

DAHA ÖNCE 3 KEZ KARŞILAŞTIK. ÖZÜR BİLE DİLEMEDİ
Kartal'ın bu lafları ettikten sonra kendisinden özür dilemediğinin de altını çizen Kafkas şöyle konuştu: "Kaldı ki o günden bu yana iki üç yerde de karşılaştık. Ne o bana geldi ne de ben ona gittim, bu olay yüzünden. Şimdi kalkıp o şerefsiz dediğin ve özür de dilemediğin kişiye milletin önünde elini uzatıyorsun. Bana şerefsiz diyen birine elimi uzatır mıyım? Uzatmadım, uzatmam da..."

KULAĞINA EĞİLİP 'BEN ŞEREFSİZLİK YAPMADIM' DEDİM
"Zaten bana yaklaştığında, "Gelme İsmail" diyerek kulağına eğildim ve "İsmail ben şerefsiz değilim şerefsiz olacak bir şey yapmadım, sana elimi uzatmam" dedim. Olay tamamen bu. Ayıbı yapan o, ama elimi uzatmadığım için kalkmış bana 'Ayıp ettin' diyor. Kimin ki daha ayıp acaba..." Tolunay Kafkas'ın bu çıkışından sonra İsmail Kartal'ın da açıklama yapması bekleniyor..

3 SENE ÖNCE NE YAŞANDI?
Karabük'ün hocası Tolunay Kafkas, 2010-11 sezonunda Gaziantepspor'u çalıştırırken Kadıköy'de oynadıkları 90+6 dakikada Santos'un attığı golle mağlup oldukları maçın devre arasında o dönem Fenerbahçe yardımcı antrenörü olan İsmail Kartal'ın soyunma odasına giderken kendilerine dönerek, "Şerefsizler kim için oynuyorsunuz" diye bağırdığını ifade ederek o günden beri Kartal'a kızgın olduğuğunu söyledi.