Tüm kupallara talibim

Beşiktaş'ın yeni yıldızı Jose Ernesto Sosa, "Hangi kupayı kazanmam gerekiyorsa hepsine talibim" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Eylül 2014 Güncelleme 02 Eylül 2014, 01:23
Tüm kupallara talibim

İÇİNDEKİLER

UZUN uğraşlar sonrasında Beşiktaş'ın Metalist Kharkiv'den transfer ettiği Jose Ernesto Sosa imzayı attığı ve iddialı açıklamalar yaptı.

İLGİ ETKİLİ OLDU
Her yeni transfer gibi kartal heykelinin önünde poz veren Arjantinli yıldız, "Her futbolcu büyük bir kulüpte oynamak ister. Ben de Beşiktaş'ın bu büyük kulüpler içerisinde olduğunu biliyorum. Hedefleri düşünmek için erken olduğunu düşünüyorum. İlk önce takım arkadaşlarıma alışmak var. Ondan sonra da Beşiktaş forması altında ne yapmam gerekiyorsa, nerede mücadele etmem, hangi kupayı kazanmam gerekiyorsa hepsine talibim. Her futbolcu, her insan ilgiden hoşlanır. Ben de ilgiden çok mutlu oldum ve tercih yapmam da etkili oldu" dedi.

KiRALIK SÜRPRiZi
Beşiktaşn yeni transfer Jose Sosa'yı Metalist Kharkiv'den kiraladığı ortaya çıktı... Dün Siyah-Beyazlı kulüpten KAP'a gönderilen yazıya göre Metalist'ten 1 milyon 400 bin Euro kiralama bedeli ödenecek. Beşiktaş sezon sonunda Sosa'nın bonservisini aldığı taktirde 2 milyon Euro daha ödeyecek. Arjantinli oyuncuya bu sezon 1.5 milyon Euro garanti para ödeyecek. Sözleşmenin 3 yıl daha uzatması halinde her sezon için
500'er bin Euro zam yapacak.