İşte yeni model Cimbom

İtalyan hoca, Dzemaili'yi hemen 11'e monte edecek Pandev ise 'yedek güç' olacak. Bruma kontenjana kurban gidecek, Tarık ise Telles'in formasını giyecek!.. Prandelli, Şampiyonlar Ligi'nde ise Pandev'i oynatıp, Olcan'ı kulübeye çekecek... Telles 11'e girecek... Tarık ise bu kez sağ bekte olacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Eylül 2014 Güncelleme 02 Eylül 2014, 01:46
İşte yeni model Cimbom

İÇİNDEKİLER

Transferin bitimine saatler kala 3 bomba birden patlatan Galatasaray'da yüzler gülüyor... Goran Pandev, Blerim Dzemaili ve Tarık Çamdal'ın gelişi, kadro yeterliliği konusunda sıkıntı yaşayan teknik direktör Cesare Prandelli'nin elini de çok güçlendirdi. Artık kafasındaki kadroyu oluşturan İtalyan hoca, lig ve Avrupa'da iki aynı kadroyla mücadele etmeyi düşünüyor. Prandelli'nin kafasında Muslera, Tarık, Semih, Chedjou, Selçuk, Sneijder, Dzemaili ve Burak banko isimler olarak gözüküyor. Prandelli orta alandaki sıkıntı nedeniyle yeni transferlerden Dzemaili'yi hemen 11'e monte etmeyi planlıyor.

TARIK ÇAMDAL TAKIMIN YENİ JOKERİ OLACAK
Orta üçlüde İsviçreli yıldızın dışında Selçuk ve Melo'yu kullanacak olan Prandelli, Pandev'i ise hem yabancı kontenjanı hem de şu anki fiziki durumu nedeniyle ilk haftalarda 'yedek güç' olarak kulübede tutmayı düşünüyor. Tecrübeli teknik adamın en çok istediği isimlerden biri olan Tarık Çamdal da Süper Lig'de Alex Telles'i keserek sol bekte görev yapacak

ARTIK BRUMA'NIN 11'DE OYNAMASI ÇOK ZOR!
Prandellı, Şampiyonlar Ligi'nde ise Telles'i 11'e alacak, TarıkVeysel'i yerine savunmanın sağında oynatacak. Avrupa tecrübesi çok yüksek olan Pandev de eğer istenen düzeye gelirse Anderlecht maçında 11'de olacak. Bu durumda Olcan'a kulübe yolu gözükecek. Sezona iyi başlayan Bruma'nın 11'de forma giymesi ise artık zor gözüküyor.

SABAH İSTANBUL'A GELDİLER
G.Saray'ın Napoli'den transfer ettiği Blerim Dzemaili ve Goran Pandev dün sabah İstanbul'a geldi... İki futbolcu sağlık kontrolünden geçtikten sonra Florya'ya geçti ve resmi sözleşmeye imza attı.

iŞTE MALiYETLERi
G.Saray, Pandev ile 1+1, Dzemaili ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. İki yıldız, Galatasaray'dan toplamda 9 milyon Euro kazanacak
G.SARAY'ın yeni transferlerinin maliyetleri belli oldu. Buna göre 1+1 yıllık sözleşme yapılan Pandev, 2 milyon 400 bin Euro sabit ücret ödenecek. Eğer Makedon golcü 27 maçta en az 30 dakika oynarsa sözleşmesi 1 yıl daha uzayacak ve bir sonraki yıl için ise 2 milyon 100 bin Euro kazanacak. Dzemaili için ise Cimbom, 2 milyon 350 bin Euro bonservis ücreti ödenecek. Dzemaili ilk yıl için, 2 milyon 400 bin Euro alacak. İsviçreli oyuncu sonraki yıllar için 2 milyon 100 bin Euro kazanacak.

SİSTEM YENİDEN 4-3-3
Prandelli, Bursa maçıyla geçiş yaptığı yeni sistemi artık çok daha rahat kullanacak...
HAZIRLIK kampı ve Fenerbahçe maçında oynattığı 4-2-3-1 sisteminden iyi verim alamayan Prandelli, Bursa maçında, Mancini'nin sık sık denediği 4-3-3'e geri dönmüştü. İtalyan hoca yeni transferler Tarık, Dzemaili ve Pandev'in gelişinin ardından yeni sistemi daha verimli bir şekilde kullanacak.