Cimbom'da skandal

Beni işe Ünal Aysal aldı. 1.5 milyon Euro'luk forma yolsuzluğu yapıldı. Bunu rapor ettim. Ama üstünü örttüler. Futbolcu transferlerinde de bir sürü şey dönüyor. İster komisyon deyin ister yosuzluk. Ama hiç etik değil!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Eylül 2014 Güncelleme 02 Eylül 2014, 01:45
Cimbom’da skandal

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın 500 bin TL dolandırdığı gerekçesiyle işine son verdiği eski Hukuk Müdürü Ayşegül Egemen'in açıklamaları ortalığı karıştırdı. Beyaz TV'de Beyaz Futbol programına konuşan Egemen şok iddialarda bulundu... Galatasaray'daki yolsuzlukların dizboyu olduğunu söyleyen Egemen'in sahte evrak ve fatura düzenlediği ve Sarı-Kırmızılı 500 bin lira dolandırdığı gerekçesiyle işine son verilmişti. İşte Ayşegül Egemen'in G.Saray'ı karıştıran iddiaları: "500 bin lira yolsuzluk yaptığımı söylediler. Buna kim inanır. Dava giderleri için ne kadar harcandığı ne kadar bana para yatırıldığı belli. Herşey belgeli. Ama zorla bana senet imzalattılar"

AYSAL BANA 'YOLSUZLUKLARI TESPİT ET' DEDİ BEN DE ETTİM
"Şirketin hukuk işleri bölümü yöneticisi olarak 8 Kasım 2012'de işe başlatıldım. Bu göreve başlama esnasında da çok ciddi bir insan kaynakları sürecinden geçtim. Beni işe Ünal Aysal aldı. Hatta bir yönetici eşinin danışman şirketi üzerinden işe girdim. O yöneticinin eşi de benim üzerimden para kazandı. Aysal bana "Kulüpte bazı yakışmayan şeyler var. Bunları tespit et" dedi. Ben de tespit ettim"

FORMALAR TT ARENA'YA KARGO İLE GELDİ SONRA KAYBOLDU!
"G.Saray yolsuzlukları görmek istiyorsa eğer, Türk Telekom Arena'ya girişi yapılan, futbolcuların maç esnasında giydiği formaların neden Türk Telekom Arena'da tespit edilemediğini araştırsın. Neden o formaların kayıp olduğunu ve o formaların kaybolması esnasında TT Arena'ya girişinin nasıl sağlandığı, bu işte hangi yöneticilerin imzasının olduğunu sorgulasın..."

YOLSUZLUK BELGELİ... HELE TRANSFERDE NELER DÖNÜYOR!
"Yolsuzluğun boyutu az buz değil... 1.5 milyon Euro değerinde... Bunun hepsi belgelidir. Formaların kargo şirketi aracılığıyla nasıl girdiği ama girdikten sonra nasıl ulaşamadığı belli... Yolsuzluklar sadece bununla da sınırlı değil... Futbolcu transferlerine baksınlar. Transferleri neden tek kişi yapıyor. İster buna komisyon değil, ister yolsuzluk. Ama yapılan hiç etik değil..."

DOĞAN'I DA HEDEF ALDI!
Eski Hukuk Müdürü Ayşegül Egemen, istifa eden Sedat Doğan'ı da hedef aldı. Doğan'ın Aysal'ın yanından bir dönem ayrılmadığını ve herşeyden haberi olduğunu söyledi.

O KADIN BİZİ DOLANDIRDI
"Ayşegül Egemen'in iddiaları tamamen asılsız ve mesnetsizdir. Bahsi geçen kişi bizim eski hukuk müdürümüz olup, bazı usulsüzlükler
yaptığı tespit edilip işine son verilmiştir. Hakkında dava açılmıştır"

Galatasaray'ın eski Hukuk Müdürü Ayşegül Egemen'in suçlamalarına Sarı-Kırmızılı kulüp sert tepki gösterdi. "Egemen'in iddiaları asılsız ve mesnetsizdir" denildi. İşte yayınlanan bildiriden çarpıcı başlıklar...

SAVCILIĞA ŞİKAYET ETTİK
"Kulübümüzün açtığı davanın muhatabı olarak yargı önünde hesap verecek olan kişi; hukuk birimimizde 08.11.2012-14.02.2014 tarihleri arasında hukuk müdürü olarak görev yapmıştır. Kulübümüzle ilgili davalarla için harç ve masraf ödemeleri sırasında bazı usulsüzlükler tespit edilmiştir. Ve bu kişinin işine son verilmiştir. Bu kişi hakkında Cumhuriyet Savcılığına şikayette bulunulmuş ve davası 2014/3050 özel soruşturma no'su ile devam etmektedir. Aldığı özel avansları bile iade etmemiştir"