Bu gala 3'lü gala

Fenerbahçe, 4. yıldız hedefi koyduğu sezonun ilk maçında Karabükspor'u Webo, Sow ve Emenike ile devirdi... İsmail Kartal'ın öğrencileri Süper Kupa'dan sonra ligde de güldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Eylül 2014 Güncelleme 01 Eylül 2014, 04:00
Bu gala 3’lü gala

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe sezona galibiyetle başladı. Kanarya, açılış maçında Karabükspor'u 3-2 yendi. Fener, taraftarının desteğiyle maça çok hızlı başladı. 8. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Emenike sert ve düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi... Karabük kontra ataklarla Fenerbahçe kalesine yüklendi. 35. dakikada kale sahası önüne kesilen ortaya Kumbela kafa ile dokundu ve eşitliği sağladı: 1-1. İlk yarı beraberlikle tamamlandıktan sonra Kanarya ikinci yarıya da hızlı başladı. 53'te Meireles'in pasında top Erkan Kaş'a çarparak Sow'un önünde kaldı. Yıldız golcü de ikramı geri çevirmedi: 2-1.

FENER'İN 3. GOLÜNDE KARABÜK KALECİSİ BÜYÜK HATA YAPTI

Fenerbahçe öne geçtikten sonra taraftarı farkın açılacağını umuyordu! Ancak Karabükspor 68'de golü buldu... Erkan Kaş'ın şutu Kadlec'e çarparak ağlarla buluştu. Fenerbahçe bu golden sonra ataklarını sıklaştırdı. 81'de Karabük ceza sahası içine yapılan ortaya Webo iyi yükseldi kafa vuruşu ağlarla buluştu. Bu golde Karabük kalecisi Aykut'un hatası büyüktü. Genç kaleci topu içeri çeldi.

DİEGO İLK MAÇINDA ADETA BÜYÜLEDİ

Fenerbahçe'de taraftarlar yeni transfer Diego Ribas'ın ortaya koyacağı performansı merakla bekliyordu. İkinci yarıda Emenike'nin yerine oyuna dahil olan Sambacı ortaya koyduğu performansla adeta büyüledi. Verdiği paslarla ve hareketlerle taraftarı coşturan Diego, önümüzdeki haftalarda büyük işler yapacağının da sinyalini verdi. Diego hücumda Fener'e adeta itici bir güç verdi.