Volkan'a 3 maç ceza

PFDK, Volkan'a 3 maç dışında 17 bin TL para cezası kesti. İlhan Ekşioğlu 30 gün hak mahrumiyeti yerken, F.Bahçe'ye 120, G.Saray'a da 250 bin TL ceza geldi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ağustos 2014 Güncelleme 29 Ağustos 2014, 00:27
Volkan’a 3 maç ceza

İÇİNDEKİLER

Süper Kupa finalinin penaltı atışları sırasında tartışma yaşadığı Felipe Melo için, maçın ardından "Belediye sokak köpeklerini zehirlesin. Yoksa o işi ben yapacağım" açıklamasını yapan Volkan Demirel'e dün toplanan PFDK, 3 maç ceza verdi. Volkan'a bunun dışında 17 bin TL para cezası da verildi. Tecrübeli kaleci, Süper Lig'de Kardemir Karabükspor, Trabzonspor ve Gaziantepspor maçlarında forma giyemeyecek. Süper Kupa finalinde yaşanan saha içi olayları nedeniyle de Galatasaray'a toplamda 250 bin, Fenerbahçe'ye de 120 bin TL para cezası kesildi.

PFDK, İLHAN EKŞİOĞLU'NU DA AFFETMEDİ
SÜPER Kupa finalinden 1 gün sonra twitter hesabından çok sert bir açıklama yaparak gündeme bomba gibi düşen, "İki ayaklı köpek" ifadesiyle iki kulüp arasında karşılıklı demeç trafiğinin artmasına da sebep olan Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu 30 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırıldı. Ekşioğlu'na ayrıca 26 bin TL para cezasına da çarptırıldı.