Yüreğinize sağlık

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman maç sonrası büyük üzüntü yaşayan oyuncularına, "Sizinle gurur duyuyoruz"dedi. Bilic de, "Hepinizin yüreğine sağlık. Artık UEFA'da uçma zamanı" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ağustos 2014 Güncelleme 28 Ağustos 2014, 01:55
Yüreğinize sağlık

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın Arsenal karşısında kora kor bir futbol oynayarak aldığı 1-0'lık yenilgi Siyah-Beyazlı oyuncularda büyük üzüntü yarattı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte ayaklarına kadar gelen fırsatı kaçırdıkları için şok yaşayan Beşiktaşlı futbolcuları önce Başkan Fikret Orman, sonra da cezası nedeniyle maçı tribünden izleyen Bilic teselli etti.

2 PENALTIMIZ VERİLMEDİ
Soyunma odasına gelen Orman futbolcularını tek tek kutlayarak, "Sizinle gurur duyuyoruz. Turu geçmek için her şeyi yaptınız. Arsenal gibi önemli bir takım karşısında cansiperhane bir şekilde mücadele ettiniz. Eğer biraz şanslı olsaydınız gruplara biz kalmıştık. Hakem 2 penaltımızı vermeyerek bizi engelledi. Bu maçı hemen unutarak geleceğe bakalım" dedi. Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic de oyuncularını kutlayarak, "Maç içinde sizin yanınızda olamamak benim için işkenceden farksızdı. hepinizin yüreğine sağlık. Herkes görevini harfiyen yerine getirdi. Hakemin yüzde yüz 2 penaltımızı vermemesi bütün planlarımızı bozdu. Hepinizin yüreğine sağlık. Artık UEFA'da uçma zamanı. Bu maçı unutarak yaralarımızı derhal sarmamız gerekir. beni en çok sevindiren sizdeki mücadele gücünü görmem oldu. Bu futbolunuzu bundan sonra tekrarladığınız takdirde ligde ve Avrupa'da yenemeyeceğimiz takım olmaz. Yeter ki bu azminizi sürdürün" diye konuştu.