Londra seni iyi tanır

Beşiktaş Devler Ligi Play-Off turunda ilk maçta 0-0 berabere kaldığı Arsenal'e konuk oluyor. 1 Ekim 2003'te Chelsea'yi Londra'da 2-0 yenen Kartal'dan Londra'da yeni bir destan yazmasını bekliyoruz. Ekibimize gruplara kalmak için gollü beraberlik yetecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ağustos 2014 Güncelleme 27 Ağustos 2014, 20:51
Londra seni iyi tanır

İÇİNDEKİLER

KALPLERİMİZ bugün Beşiktaş için atacak... UEFA Şampiyonlar Ligi'nde play-off rövanş maçında Kartal bugün ilk maçta 0-0 berabere kaldığı Arsenal ile rövanş karşılaşmasına çıkıyor. Emirates Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak olan karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Pedro Proenca yönetecek. Avrupa'nın en büyük organizasyonunda 3. ön elemede Hollanda'nın Feyenoord takımını safdışı bırakan Siyah-Beyazlı ekip İngiltere'nin güçlü takımını devirerek gruplara kalmaya çalışacak. Sahasındaki ilk maçta rakibiyle 0-0 berabere kalan Kartal'a turu geçmesi için her türlü galibiyetin yanı sıra her türlü gollü beraberlik Şampiyonlar Ligi'nin kapısını açacak. Beşiktaş Arsenal karşısında mağlup olursa Şampiyonlar Ligi defterini kapatacak ve yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde gruplardan devam edecek. Henüz kesinleşmemekle birlikte Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde 2. torbada olması bekleniyor. Beşiktaş Arsenal ile oynayacağ Şampiyonlar Ligi Play-Off maçıyla birlikte bugün Avrupa kupalarında 168. sınavına çıkacak. Siyah-Beyazlılar geride kalan maçlarda rakipleri karşısında 62 galibiyet alırken rakiplerine 74 kez mağlup oldu. Kartal bu maçlardan 31'inde ise rakipleriyle berabere kaldı. Kartal Avrupa arenasında rakip fileleri 210 kez havalandırırken kendi kalesinde toplam 241 gol gördü.

TARİH YAZMAYA GELDİK
Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Oğuzhan, Londra'ya tarih yazmak için geldiklerini söyledi. Siyah- Beyazlı oyuncu, "90 dakika sonunda maçı uzatmadan Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalacağımıza inanıyorum. Herkesin bu maçta büyük beklentisi var" diye konuştu.