Prandelli'nin aklında iki ayrı 11 var

İtalyan hocanın Süper Kupa 11'i Sneijder'in oynayıp oynamamasına göre son şeklini alacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ağustos 2014 Güncelleme 23 Ağustos 2014, 01:09
Prandelli’nin aklında iki ayrı 11 var

İÇİNDEKİLER

Süper Kupa finaline 2 gün kala Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, 11'i belirlemek için Hollandalı yıldız Wesley Sneijder hakkında vereceği kararı bekleyor.

2 BÖLGE SORU İŞARETİ
Kampa geç katıldığı için kondisyon olarak takım arkadaşlarından biraz geri kalan Sneijder'in oynaması durumunda Galatasaray, sahaya Muslera-Veysel, Semih Chedjou, Telles-Melo, Selçuk, Olcan, Yasin- Sneijden ve Burak Yılmaz 11'i ile çıkacak. Eğer İtalyan teknik adam, Sneijder'i yedek kulübesinde oturtma kararı alırsa 11'de bazı değişiklikler olacak! Sneijder'in oynamaması durumunda sahadaki 5. yabancı Bruma olacak. Bruma, Yasin'in bölgesindeki yerini alırken, Sneijder'in bölgesine Emre Çolak geçecek.

SNEIJDER 1 ADIM ÖNDE
Ancak kulübe yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Wesley Sneijder'in 11'de sahaya çıkma ihtimali bir hayli yüksek. Hollandalı futbolcunun tatil döneminde de iyi çalışmış olması teknik direktör Prandelli'nin bu kararında etkili olacağı ifade ediliyor. Sneijder, hazırlık maçlarında da zaman zaman etkili bir performans ortala koymuştu.