Bryan Ruiz&Martin Linnes Kartal oluyor

Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları müjdeyi verdi: "Bryan Ruiz ile 4 yıllık anlaşma yapacağız. Linnes transferini bitireceğiz"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ağustos 2014 Güncelleme 23 Ağustos 2014, 01:25
Bryan Ruiz&Martin Linnes Kartal oluyor

İÇİNDEKİLER

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Arsenal rövanşına hazırlanan Beşiktaş'ta bombalar patlıyor... Radyospor'a konuşan dış transfer sorumlusu Erdal Torunoğulları taraftarlara müjdeyi verdi.

7 MİLYON EURO İSTİYORLAR
Orta saha transferinde gündemlerindeki oyuncunun Bryan Ruiz olduğunu söyleyen Torunoğulları, "Amacımız bu işi bitirmektir. Ay sonuna kadar da zamanımız var. Fulham 7 milyon Euro istiyor. Bizim önerdiğimiz fiyatla onların istediği arasında fark var. Ama bir orta yol bulacağız. Muhtemelen anlaşacağız. Ruiz'le de 4 yıllık sözleşme imzalayacağımızı tahmin ediyorum" dedi.

LINNES GELECEK
Sağ bek transferi için de konuşan Erdal Torunoğulları, "Norveçli Martin Linnes için çalışmalarımız sürüyor. Kulübü ve kendisiyle temaslarımız devam ediyor. Büyük ihtimalle Linnes gelecek" ifadesini kullandı.

KARA KARTAL 10'A KAVUŞUYOR
Uzun bir süredir '10 numara' transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Lanzini ve Belhanda ile yapılan pazarlıklardan sonuç alamamıştı... Siyah- Beyazlılar, Fulham formasını giyen Bryan Ruiz'in transferinde ise sona yaklaştı. Kosta Rikalı futbolcu son Dünya Kupası'nın yıldızlarından birisiydi.