Fırtına'dan süper gala

Transfer şampiyonu Trabzonspor'da yıldızlar sahne aldı... Taraftar, oynanan futboldan sonra Cardozo ve arkadaşlarının daha çok can yakacağına ikna oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ağustos 2014 Güncelleme 22 Ağustos 2014, 00:50
Fırtına’dan süper gala

İÇİNDEKİLER

Dile kolay... Tam 19 transfer... Takım baştan aşağıya yenilendi. Bu kadar çok transfer yapan bir takımı bazı riskler bekliyordu. Zaten Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic de Rostov maçı öncesinde değindiğimiz transfer risklerinden üstü kapalı olarak bahsetmişti. Bordo-mavili oyuncular, hem bu açıklamardan dolayı hırslandı hem de kalitelerini sahaya yansıttı.

YILDIZ İSİM FARKI!
Takım daha hazır değil... Bu dün gece de çok net belli oldu. Yeni bir kadro olduğu için hem uyum hem de fizik anlamında sıkıntılar yaşandı. Ancak herşeye rağmen ilerisi için taraftarını umutlandıran bir görüntü çizdi Trabzonspor... Elindeki yıldız oyuncuların daha da birbirine alışacağını düşünürsek bordo-mavili takımın çok canlar yakacağını şimdiden söyleyebiliriz.

CARDOZO GOLÜ ATTI DUYGUSALA BAĞLADI
ROSTOV karşısında ilk maçında ilk golünü bulan Cardozo'nun maç sonundaki açıklamaları duygu yüklüydü. Tecrübeli golcü, "Zor bir maç olacağını biliyorduk, elimizden geleni yaptık ve iyi bir sonuç aldık. Hem benim hem de takımımız için önemli bir goldü. Buraya ilk geldiğim günden bu yana Trabzon halkının bana gösterdiği sevgiyi ödemem mümkün değil" şeklinde konuştu.