Bryan Ruiz'de ümitler yeşerdi

Beşiktaş 10 numara arayışlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Belhanda defterinin kapanmasından sonra en büyük hedef olan Bryan Ruiz bir kez daha yönetimin radarına girdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ağustos 2014 Güncelleme 22 Ağustos 2014, 00:55
Bryan Ruiz’de ümitler yeşerdi

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş bir yandan Arsenal maçına odaklanırken diğer taraftan 10 numara arayışlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ukrayna Kulübü Dinamo Kiev'in 17 milyon Euro gibi uçuk bir rakam istemesinden sonra Bryan Ruiz'le ilgilenen Siyah- Beyazlı yönetim Fulham'lı oyuncuya Werder Bremen'in kanca atması üzerine bir süredir büyük bir panik yaşıyordu. Ancak Alman kulübü Fulham'ın istediği 7 milyon Euro'yu astronomik bir rakam olarak görerek 4.5 milyon Euro önerdi. Bu da Alman kulübünün geri adım atmasına neden oldu.

RICARDO GOULART İDDİASI
Beşiktaş Yönetimi'nin bu gelişmelerden sonra Bryan Ruiz'i almak için yeniden düğmeye basma kararı aldığı gelen bilgiler arasında. Başkan Fikret Orman'ın 2. Başkan Ahmet Nur Çebi ile bir durum değerlendirmesi yaparak, "Takımda 10 numara pozisyonundaki bir oyuncunun eksikliğini hissediyoruz. Arsenal önünde tur atlayalım ya da elenelim mutlaka bir oyuncu almalıyız. Bryan Ruiz için gerekli adımı bir kez daha atalım. Bu eksikliğimizi giderdiğimiz an tutulmaz bir takım oluruz" dediği öğrenildi. Bu gelişmenin ardından Beşiktaş Yönetimi'nin Bryan Ruiz için Fulham'a 6 milyon Euro önereceği ve ödeme şeklinin kabul edilmesi durumunda imzaların atılacağı öne sürüldü. Bu arada Brezilya'da yayın yapan De Dia gazetesi Siyah-Beyazlı ekibin Cruzeiro'da forma giyen Ricardo Goulart'a talip olduğunu ve görüşmelerin sürdüğünü iddia etti.