Ne Kocaman ne Yanal! İsmail Kartal

F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal yeni bir sistem geliştirdiğini söyledi. Başarılı hoca, "Değişimleri takip ediyorum. Yeri geldiğinde hücum yeri geldiğinde de defans yapacağız" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ağustos 2014 Güncelleme 21 Ağustos 2014, 00:50
Ne Kocaman ne Yanal! İsmail Kartal

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, yeni dönemde Sarı-Lacivertli takımın oynayacağı futbolun, kendine has bir felsefe olduğunu söyledi.

YENİ BİR MODEL GELİŞTİRDİM
Kendisinin Kocaman'ın pasa dayalı sistemiyle Yanal'ın hücum futbolunun bir karışımını yapacağı benzetmeleri üzerine Kartal, "Ben 17-18 yıldır antrenörlük yapıyorum. Dünyaca ünlü birçok hocayla birlikte görev yaptım. Bunun yanı sıra sürekli dünyadaki değişimleri de takip ediyorum. Tüm bu birikimlerimi alt alta koydum ve Fenerbahçe için kendimce bir model geliştirdim" dedi.

HEM DEFANS HEM HÜCUM
Bu modelin, her hangi bir isim taşımadığını belirtip "Yeri geldiğinde hücum yeri geldiğinde defans yapacağız" ifadesini kullandı.

YENİ KANARYA
İsmail Kartal oyuncularıyla arkadaş gibi olduğunu ancak yeri geldiğinde de mesafe koymayı bildiğini söyledi. Yeni sisteme oyuncularının uyum sağlamaya başladığını belirten Kartal "Farklı bir Fener geliyor" dedi.