Fener yaktı Roma söndürdü

Totti'nin penaltısı ile geriye düşen F.Bahçe, Alves'in frikiği ile skoru eşitledi. 2. yarıda Kuyt (pen) ve Sow ile farkı 2'ye çıkartan Kanarya son 10 dakikada Destro'nun 2 golüne engel olamadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ağustos 2014 Güncelleme 20 Ağustos 2014, 01:08
Fener yaktı Roma söndürdü

İÇİNDEKİLER

Sezon öncesi 7. hazırlık maçında Roma ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe.... Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanan maça hızlı başlayan Roma, 5. dakikada Gervinho ile etkili geldi. Bu oyuncu verkaçla ceza sahasına girdi şutunu çekti. Top yandan auta çıktı. 16. dakikada Fenerbahçe, Gökhan Gönül'le net gol pozisyonundan yararlanamadı. Emenike'nin topuk pasıyla ceza sahasına giren ve kaleciyle karşı karşıya kalan Gökhan'ın vuruşunda Roma file bekçisi De Sanctis başarılıydı. Karşılaşmanın 25. dakikasında Roma'nın golü geldi. Gervinho sağ kanattan ceza sahasına girdi. Meireles'in müdahalesi sonrasında hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Totti golü attı:1-0. Fenerbahçe, bu gole 31. dakikarda cevap verdi. Kazanılan frikik vuruşunu kullanan Bruno Alves, harika bir gole imza attı: 1-1. 35. dakakada Moussa Sow altı pastan bomboş durumda topu dışarı vurdu. İlk yarının kalan dakikalarında Fenerbahçe biraz daha atak gözüktü. Buna karşın Roma 1 kez kontradan tehlikeli geldi ama golü bulamadı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sona erdi.

MAÇIN İKİNCİ YARISINDA GOL SAĞANAĞI VARDI
F.Bahçe 2. yarıya golle başladı. 50. dakikada Alper ceza sahasına girdikten sonra arkadan yapılan hareketle yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı Kuyt kullandı: 1-2. 56'da Caner'in frikiğini De Sanctis güçlükle çıkardı. 59'da Emenike vurdu kaleci çeldi. Tamamlayan Sow oldu: 3-1. 80'de Destro karambolden vurdu: 3-2. 87'de Destro kafayla skoru eşitledi: 3-3.