Ersun hoca beni sevmedi

Aykut Kocaman'ın kendisi ile yakından ilgilendiğini söyleyen Salih Uçan, "Ersun hoca geldikten sonra anlaşılmaz bir şekilde bana tavır aldı. Benim ona saygısızlığım olmadı ama o beni sevmedi. Nedenini bilmiyorum" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ağustos 2014 Güncelleme 19 Ağustos 2014, 00:58
Ersun hoca beni sevmedi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin geleceği olarak lanse edilen ancak özellikle geçtiğimiz sezon çok az şans bulunca satın alma opsiyonlu olarak Roma'ya kiralanın Salih Uçan önemli açıklamalarda bulundu. Aykut Kocaman'ın ayrılışının ardından sıkıntı yaşadığını söyleyen genç yıldız, "Aykut Hoca gidip Ersun hoca geldikten sonra anlaşılmaz biçimde bana tavır aldı. Beni tanıyorsunuz, kimseye saygısızlığım olmaz. Ona karşı da olmadı. Kısacası beni pek sevmedi. Ama nedenini bilmiyorum.

AYKUT HOCAYI SEVERDİM

Aykut hocayı çok severdim. Benimle hep yakından ilgilenirdi. Ve bana hep Fenerbahçe'nin geleceği sen olacaksın derdi. Şimdi İsmail hoca var. Gerçekten müthiş bir hoca. Takım içerisinde herkesin çok saygı ve sevgi duyduğu bir isim. Yüzde 100 başarılı olacağına eminim. Onun için dua edeceğim. Ama Aykut hoca da olsa, İsmail hoca da olsa, Roma'ya gelmek benim hep hayalimdi. Kariyerim için en doğru seçimi yaptığıma inanıyorum"
dedi.

BAŞKANA ŞİKAYET ETMEDİM

Hiçbir zaman "Hoca beni oynatmıyor" diye Başkan Yıldırım'a şikayette bulunmadığını söyleyen Salih, "Sadece lig sonunda gittim ve başkanla bir değerlendirme yaptık. Roma'nın teklifini de konuştuk" diye konuştu

ROMA'DA KALMAYI İSTERİM
Türkiye'ye dönmek gibi bir planı olmadığını söyleyen Salih Uçan, "Beni satın almazlarsa mecburen Fener'e dönerim" diye konuştu.


EMRE BOL