Bu Fener'de hayat var!

Fenerbahçe yeni hocası İsmail Kartal ile çıktığı ilk maçta Olympiakos'u 2-1 yendi. Caner ve Emre serbest vuruştan ağları sarsarken Yunan ekibinin golü de frikikten geldi! Kanarya Süper kupa öncesi umut verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ağustos 2014 Güncelleme 17 Ağustos 2014, 00:49
Bu Fener’de hayat var!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe sezonun 6. hazırlık maçını Olympiakos ile oynadı. Ama bu maçın yeni teknip patron İsmail Kartal'ın ilk maçı olması karşılaşmayı daha anlamlı kıldı. F.Bahçe maçı 2-1 kazanarak Süper kupa öncesinde moral buldu. Karşılaşmaya Volkan, Caner, Alves, Bekir, Mehmet Topuz, Emre, Mehmet Topal, Meireles, Sow, Kuyt, Emenike 11'i ile başlayan Sarı-Lacivertliler ilk dakikalarda kontrollü ve paslı bir oyun tercih etti. Fenerbahçe 11. dakikada Dirk Kuyt ile gol fırsatını değerlendiremedi.

KANARYA İLK YARIDA SADECE 1 POZİSYON VERDİ
Ceza sahası sağ iç çaprazında Dirk Kuyt tarafından çekilen şut auta gitti. Karşılaşmanın 35. dakikasında Fenerbahçe'nin golü geldi. Mehmet Topuz'a yapılan faul sonrasında Caner Erkin yaklaşık 22 metreden kalecinin soluna vurdu: 1-0. Karşılaşmanın ilk yarısında F.Bahçe, Yunan rakibine sadece 1 pozisyon verdi. Bunun dışında Sarı-Lacivertli ekip savunmada etkiliydi.

MAÇIN 2. YARISINDA FENERBAHÇE FARKI KAÇIRDI
Fenerbahçe ilk yarıda Sow ile 2 pozisyondan da yararlanamadı. 2. yarıya Fenerbahçe hızlı girdi. 47. dakikada Kuyt altıpastan şansı denedi ama topu dışarı vurdu. 81'de Emre harika bir frikik vuruşuyla farkı 2'ye çıkarttı. Kalan dakikalarda oyunu kontrol etmeye çalışan Fenerbahçe, Meireles ile bir fırsattan daha yararlanamadı. 90+3'te Holebas, yine bir frikik vuruşundan skoru belirlerdi: 2-1

GÖKHAN GÖNÜL RİSKE EDİLMEDİ
Elindeki çatlak nedeniyle sağ bileği alçıda olan Gökhan Gönül, teknik heyet tarafından riske edilmedi. Teknik heyetin kadroda düşünmediği Cristian Baroni de dün gece maç kadrosunda yer almadı.

DİEGO MAÇI OĞLUYLA İZLEDİ
Sakatlığı nedeniyle forma giymeyen Diego Ribas, maçı oğluyla birlikte tribünden takip etti. Brezilyalı futbolcu, Caner Erkin ve Emre Belözoğlu'nun gollerine ayakta alkışlayarak tepki verdi.