Yüreğimiz sahada olacak

Sarı-Lacivertli futbolcularla toplantı gerçekleştiren Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Geçen sezonki başarıda en büyük etken oynayan oynamayan herkesin bir takım bütünlüğü oluşturmasıydı. Bu bütünlüğü koruyup hem idmanlarda hem de maçlarda tüm yüreğimizi ortaya koyan bir kitle olmalıyız" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ağustos 2014 Güncelleme 16 Ağustos 2014, 01:13
Yüreğimiz sahada olacak

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, geçen sezon her sorunlarıyla ilgilendiği futbolcularıyla bu sezon öncesi bir toplantı gerçekleştirerek herkesten destek istedi. Genç teknik adam, geçen sezon oynamayan futbolcuların zaman zaman moral bozukluğu yaşadığını ve bunun farkında olduğunu belirterek "Ancak geçen sezonki şampiyonlukta en büyük etken oynayan oynamayan herkesin bir takım bütünlüğü yaratmasıydı" dedi. Geçen sezonki '24 kişilik takım' felsefesinin bu sezon da aynen devam etmesini isteyen İsmail Kartal, şöyle devam etti:

24 KİŞİLİK BİR KORO GİBİ HAREKET ETMELİYİZ
Hepinizi yakından tanıyorum. Yaşayabileceğiniz sıkıntıları tahmin ediyorum. Fenerbahçe'deki her futbolcu çok değerli ve oynamayı hak ediyor. Ancak her maçta sadece 11 kişiyle sahada olacağız. Bizim için en önemli performans oynamayanların sağlayacağı katkı olacak. 24 kişilik kadronun tamamı oynamaya hazır olmalı ve hep takımı düşünmeli. Bir koro gibi hareket etmeliyiz. Sizden sadece
bunu istiyorum.

OYNAYAN-OYNAMAYAN HERKES HAZIR OLMALI
Forma adaleti konusunda kimsenin şüphesi olmasın. En hazır takım sahada olacaktır. Formayı hakeden formayı giyecektir. Söylediğim gibi asıl mesele her futbolcu her an 11'de oynayacakmış gibi kendisini hazır tutmalıdır. Ligin başındaki zorlu fikstürü de hesaba katarak çalışmalarımıza ve uykumuza her zamankinden daha fazla dikkkat etmeliyiz. Yüksek form düzeyine ihtiyacımız var"

FENER YİNE ÖNDE OYNAYACAK
Fenerbahçe'nin pas yüzdesi yüksek ve önde oynayan bir takım olacağını da söyleyen İsmail Kartal, "Elimizde Diego Ribas, Dirk Kuyt, Emre Belözoğlu, Alper Potuk, Raul Meireles gibi oyuncular varken, tabii ki önde oynayacağız" ifadelerini kullandı.


Volkan DEMİR