Bombalar sponsoru bekliyor

Uzun süredir dünyaca ünlü şirketlerle temasta olan Başkan Ünal Aysal'ın hedefe çok yakın olduğu belirtiliyor... Galatasaray yönetimi kasaya sıcak para girmesinin ardından forvet ve stoper transferinde bombaları arka arkaya patlatmayı planlıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ağustos 2014 Güncelleme 06 Ağustos 2014, 01:42
Bombalar sponsoru bekliyor

İÇİNDEKİLER

Birçok ünlü isimle temasa geçmesine rağmen yabancı transferinde henüz net bir adım atamayan Galatasaray'da çalışmalar sürüyor... Alınan bilgilere göre Sarı-Kırmızılı yönetim çok yakında bombaları patlatmaya hazırlanıyor. Uzun süredir forma sponsorluğu için birçok şirketle masaya oturan Başkan Ünal Aysal'ın hedefe çok yaklaştığı belirtiliyor. Aysal'ın 10 gün içinde çok önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza atacağı ve gelecek sıcak para ile transfer bombalarının patlayacağı ifade ediliyor. Türk Telekom'la yapılan anlaşmanın sona ermesinin ardından hem uzun vadeli hem de ekonomik olarak tatmin edici bir anlaşma için kolları sıvayan Başkan Ünal Aysal'ın yakın çevresine, "Bizi düzlüğe çıkaracak bir imza olacak" dediği öğrenildi.

HEMEN GÖRÜŞMELERE HIZ VERİLECEK
Forvet transferinde Arsenal formasını giyen Lucas Podolski'yi gözüne kestiren Galatasaray yönetimi, Güney Amerikalı iki stoper Doria ve Balanta için de girişimlerde bulunuyor... Sarı-Kırmızılılar sponsorluk anlaşmasının imzalanmasının ardından hemen görüşmelere hız verecek ve imzaladı attıracak. Hedef, Süper Kupa maçına kadar transferleri takıma kazandırmak.

BALANTA İÇİN 6 MİLYON EURO
Öte yandan Arjantin basını Balanta ile ilgili çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi... Gazeteler ve internet sitelerine göre Galatasaray, Kolombiyalı stoper için River Plate'e 6 milyon Euro'luk teklif sundu. İddialara göre Sarı- Kırmızılılar, Doria'yı kiralama formülünü de masaya koymuş durumda.