Cardozo bu kez bitiyor

Halilhodzic'in "Kaliteli 2 golcü istiyorum" demesi üzerine düğmeye basan yönetim, Kostas Mitroglou'nun ardından 1 yıldır gündemde yer alan Oscar Cardozo'yu da imza aşamasına getirdi. Artık gözler KAP'ta!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ağustos 2014 Güncelleme 02 Ağustos 2014, 00:48
Cardozo bu kez bitiyor

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'un transfer taarruzu sürüyor... Essaid Belkalem'i Watford'tan kiralayan, Karabüksporlu İshak Doğan ve Antalyasporlu Musa Nizam'la anlaşan, Fulham'lı Kostas Mitroglou'yu imza aşamasına getiren Bordo-Mavililer bir bomba daha patlatıyor... Yönetim, Halilhodzic'in "Kaliteli 2 golcü istiyorum" demesi üzerine Mitroglou ile anlaşmasına rağmen Oscar Cardozo'yu bitirmeye çok yaklaştı.

5.5 MİLYON EURO TEKLİF EDİLDİ
1 yıldan bu yana gündemde olan fakat yüksek maliyeti nedeniyle transfer edilemeyen Cardozo'nun menajeri ile görüşen Trabzonspor yönetimi prensip anlaşmasına vardı. Bordo-Mavililer, Paraguaylı golcüyü satış listesine koyan Benfica'ya ise 5.5 milyon Euro teklif etti. Tarafların anlaşmaya çok yakın olduğu öğrenildi.

1 HAFTA İÇİNDE SONUÇLANACAK
Geçen sezon transfer süreci ve teknik direktör Jorge Jesus ile yaşadığı sorunlar nedeniyle ligde sadece 15 maçta forma giyen Cardozo 7 gol atmıştı. Trabzonspor'un 31 yaşındaki forvete yıllık 2.5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme teklif ettiği de ifade ediliyor. Transferin 1 hafta içinde olumlu sonuçlanması bekleniyor.

MITROGLOU'NDA TEK PÜRÜZ KALDI
Öte yandan Kostas Mitroglou transferinde artık son pürüzler gideriliyor... Şu anda tek sorunun satın alma opsiyonu olduğu belirtiliyor. Yunan golcüyü 1 yıllığına kiralayacak olan Trabzonspor, Fulham'ın belirlediği 8 milyon Euro'luk opsiyonu düşürmeye çalışıyor.