Sponsorlar kuyruğa girdi

Fenerbahçe taraftarı yeni sezon formaları için Saracoğlu Stadı Fenerium Mağazası'nda düzenlenen imza gününe büyük ilgi gösterdi. Sıcak ve bayram dinlemeyen taraftarlar Diego, Sow, Caner Erkin ve Emre'ye formalarını imzalattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Temmuz 2014 Güncelleme 31 Temmuz 2014, 01:19
Sponsorlar kuyruğa girdi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe taraftarı takımlarına olan bağımlılığını bir kez daha gösterdi. Taraftarlar Başkan Aziz Yıldırım'ın, "Formanın sponsoru biziz" açıklamasının ardından bayram ve sıcak demeden Şükrü Saracoğlu Stadyumu Maraton Fenerium Mağazası'na koştu. Kaptan Emre Belözoğlu, yeni transfer Diego Ribas, Caner Erkin ve Sow'un katıldığı imza töreni öncesinde Şükrü Saracoğlu Stadyumu Maraton Fenerium Mağazası önünde taraftarlar uzun bir kuyruk oluşturdu. Sabah saat 10.30'da başlayan imza töreni için taraftarlar büyük bir organizasyon düzenleyerek Fenerium Mağazası önüne geldi. Taraftarlar E5'teki fenere kadar uzun bir kuyruk oluşturdu.

BİRÇOK TARAFTAR FORMA İMZALATAMADI
Daha önce saat 12.30'da sona ermesi planlanan organizasyon yoğun ilgi nedeniyle kulüp yetkilileri tarafından saat 13.00'e kadar uzatıldı. Ancak saatin ileri alınması bile kuyruğun sona ermesini engelleyemedi. Bunun üzerine yetkililer dışarıda kalıp imza alamayan Sarı-Lacivertli taraftarlara bir sonraki organizasyonda kullanabilmeleri için 'öncelik kartı' dağıtılmak zorunda kaldı.

FENERBAHÇE KULÜBÜ'NDEN TEŞEKKÜR
Fenerbahçe'de daha önceki organizasyonlardan farklı olarak ilk kez futbol takımından bu kadar geniş kapsamlı bir katılımın gerçekleştiği gözden kaçmadı. Sponsorsuz satışa çıkan formalara taraftarların gösterdiği ilgi görülmeye değer cinstendi. Bu arada Fenerbahçe resmi internet sitesi yayınladığı bildiride, "Taraftara teşekkür ediyoruz. Yeni bir organizasyonda buluşmak üzere" dedi.

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU
Fenerbahçe taraftarı Aziz Yıldırım'ın çağrısından sonra Saracoğlu'ndaki Fenerium'a koştu. Bu sırada çok uzun kuyruklar oluştuğu görüldü.