Aslan'a Wenger darbesi

Galatasaray'ın transferdeki 1 numaralı hedefi olan Joel Campbell konusunda kötü gelişmeler yaşanıyor... Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, kadroda düşünmediği Kosta Rikalı yıldızı Premier Lig'den bir takıma kiralayacaklarını açıkladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Temmuz 2014 Güncelleme 30 Temmuz 2014, 00:58
Aslan’a Wenger darbesi

İÇİNDEKİLER

Cesare Prandelli'nin raporu sonrasında hem kanatta hem de forvette oynayan bir oyuncunun transferi için kolları sıvayan Galatasaray'da Joel Campbell sesleri yükseliyordu... Fakat Kosta Rikalı yıldızı satın alma opsiyonu ile kiralamak isteyen Sarı-Kırmızılı yönetime dün İngiltere'den kötü bir haber geldi.

ŞOK GELİŞME
Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, son 3 sezonda Lorient, Betis ve Olympiakos'ta forma giyen Campbell'ı yeni sezonda Premier Lig'den bir takıma kiralayacaklarını söyledi.

ŞİMDİDEN 3 TAKIM TALİP OLDU
Genç yıldıza West Ham, Southampton, Everton ve Newcastle'ın talip olduğu da belirtiliyor. G.Saray'ın bu gelişme sonrası izleyeceği yol merakla bekleniyor.

PODOLKSI ARTIK LİSTE BAŞI OLDU
Joel Campbell konusunda yaşanan olumsuz gelişme sonrasında tüm gözler Lucas Podolski'ye çevrildi... Özellikle Başkan Ünal Aysal'ın transferini çok istediği Alman yıldız için girişimlere hız verilmesi bekleniyor. Podolski'nin de bonservisi Campbell gibi Arsenal'de bulunuyor.