Asıl bayram haftaya

Cimbom'da artık tüm gözler yabancı transferine çevrildi... Başkan Ünal Aysal'ın önceki gün üyelerin transferle ilgili ısrarlı soruları üzerine, "Hata yapma lüksümüz yok. Bunun için çok titiz davranıyoruz. İnşallah haftaya asıl bayramı yaşayacağız" dediği öğrenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Temmuz 2014 Güncelleme 30 Temmuz 2014, 01:00
Asıl bayram haftaya

İÇİNDEKİLER

Olcan Adın dışında transferde önemli bir adım atamayan Galatasaray'da yaşanan belirsizlik can sıkıyor... Özellikle yabancı kontenjanındaki şişkinlik nedeniyle beklenen transferleri yapamayan Sarı-Kırmızılılar'da Başkan Ünal Aysal'dan önemli mesajlar geldi. Geçtiğimiz günlerde bir davette üyelerle bir araya gelen ve transferle ilgili sorulara maruz kalan Aysal müjdeyi verdi. Başkan Aysal'ın, "Hata yapma lüksümüz yok. İnce eleyip sık dokuyoruz. Bu işin kulüp, oyuncu, menajer ve aile ayağı var. Fakat artık son noktayı koyma aşamasına geldiğimizi söyleyebilirim. Gelecek hafta camiamıza gerçek bayramı yaşatmak istiyoruz" dediği öğrenildi.

İNŞALLAH TEK TEK HEDEFLERE ULAŞACAĞIZ
Hazırlık kampı ve teknik direktör Prandelli ile ilgili de çok umutlu sözler sarfeden Aysal'ın, "Çalışmalar çok iyi gidiyor. Prandelli'yi göreve getirdiğimde çok mutluydum. Geçen 20 günde bu mutluluğum daha da arttı. Çok doğru bir karar verdik. İnşallah tek tek hedeflere ulaşacağız" diye konuştuğu belirlendi.

İLK HEDEF HÜCUM&ORTA ALAN
Prandellı'nin raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Galatasaray yönetimi ilk planda hücum ve orta alana takviye yapmayı planlıyor... İtalyan teknik adamın Aurelien Chedjou konusunda olumsuz karar vermesi halinde ise stoper takviye yapılması için de hemen harekete geçilecek.

ERGÜN ÇİZME YOLCUSU
Önümüzdeki hafta Galatasaray'da hareketli saatler yaşanacak... İdari Menajer Cenk Ergün'ün pazartesi veya salı günü İtalya'ya gideceği ortaya çıktı. Ergün'ün Prandelli'nin listesinde yer alan futbolcular ve kulüplerle pazarlıklığa oturması bekleniyor. Listede 4-5 isim olduğu da gelen bilgiler arasında.