Al Baroni'yi ver Pektemek'i

Fenerbahçe yönetimi, Demba Ba ve Cenk Tosun transferi nedeniyle forma şansı azalan Mustafa Pektemek'i istedi. Karşılığında da Beşiktaş'a yabancı kontenjanına takılan oyuncusu Cristian Baroni'yi teklif etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Temmuz 2014 Güncelleme 30 Temmuz 2014, 00:43
Al Baroni’yi ver Pektemek’i

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın yerli forvet istemesinin ardından Sarı-Lacivertli kulüp sürpriz bir girişimde bulunduğu iddia edildi! Aziz Yıldırım, "Başka transfer yapmayacağız" dese de Ersun Yanal yerli forvette ısrar etti. Fenerbahçe yönetiminin bir süre önce kadro dışı bıraktığı Cristian Baroni'yi Beşiktaş'a teklif ederek forvet oyuncusu Mustafa Pektemek'i istediği ve bunun için Siyah-Beyazlı yönetimin nabzını yokladığı ifade edildi. Elinde Demba Ba ve Cenk Tosun gibi forvet oyuncuları bulunan Beşiktaş'ın bu sebeple Mustafa Pektemek'in takımdan ayrılmasına müsade edebileceği belirtiliyor. Ancak Beşiktaş yönetiminden şu ana kadar net bir cevabın gelmediği, anlaşma zemininin aranadığı Siyah-Beyazlı kulübün miktarı az da olsa üste para isteyebileceği görüşleri ileri sürülüyor. Beşiktaş'ın önceki sezon Gençlerbirliği kulübünden transfer ettiği Mustafa Pektemek. zaman zaman iyi maçlar çıkartmasına rağmen Almeida'nın arkasında kalması ve sakatlığı yüzünden geçtiğimiz sezon fazla forma şansı bulamamıştı. Demba Ba ile birlikte Cenk Tosun'un da transfer edilmiş olması Mustafa Pektemek'in forma şansı b.ulması için ciddi bir engel olarak gözüküyor. Bu yüzden forvet oyuncusunun Fenerbahçe'ye gitmeyi kabul edebileceği ifade ediliyor. Sarı-Lacivertliler bu dranfseri gerçekleştirirse uzun lig maratonunda ciddi bir açığını da kapatmış olacak.

İSTANBUL'DA KALMAK İSTEYEN BARONI'NİN İŞİNE GELECEK!
Tüm hesaplarını Fenerbahçe'de kalmak üzerine yapan ve çocuklarının okul değiştirmesini istemeyen Cristian Baroni de bu takasın gerçekleşmesi durumunda yine İstanbul'da kalıp düzenini fazla bozmayacağı için Beşiktaş'a gitmeye sıcak bakacağı belirtiliyor. Fenerbahçe'nin Beşiktaş'tan en kısa sürede cevap beklediği, eğer olumsuz bir cevap gelmesi durumunda başka alternatiflere yöneleceği kaydediliyor. Cristian ile birlikte yeni sezon için kadroda düşünmediği bir diğer isim olan İsveçli Samuel Holmen, heniz resmi imzalar atılmamış olmasına rağmen Başakşehir ile anlaşmıştı. İsveçli futbolcu Başakşehir'de 1 yıl kiralık olarak forma giyecek.