Bu goller ustalık ister

Fatih Terim, "Gollerini çok beğendim" derken, Mehmet Özdilek, "Birinci ve ikinci gol ustalık ister. 2. golde inanılmaz aşırtma yaptı" yorumunu yaptı. Rıdvan Dilmen ise "Başbakanımız siz topu bana getirin ben atarım dedi. Gerçekten de öyle yaptı" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Temmuz 2014 Güncelleme 28 Temmuz 2014, 01:47
Bu goller ustalık ister

İÇİNDEKİLER

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın açılışındaki maçta 15 dakika oynayıp 3 gol Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, oyunu ve golleriyle futbol dünyasından takdir topladı. Mehmet Özdilek ve Yılmaz Erdoğan'ın gollerinden sonra geriye düşen Turuncu takımda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan güzel futbolu ve 15 dakikada attığı birbirinden güzel 3 golle birden skoru 3-3'e getirdi.

2 SAĞ, 1 SOL AYAKLA ATTI
Başbakan'ın bu golleri "Ustalık işi" dedirtti. İlk golde sol tarafta Acun Ilıca'nın asistinde topla buluşan Başbakan Erdoğan, ceza sahanın dışından sağ ayağının dışıyla topa mükemmel vurdu ve top yerden kaleci Volkan Babacan'ın solundan köşeye gitti. 2. golde ise orta sahada topla buluşan Başkaban Erdoğan, Mehmet Özdilek'ten sıyrılıp kalecinin üstünde aşırtarak topu adeta 90'a taktı. Erdogan'ın sol ayağıyla attığı bu gol çok beğenildi. Erdoğan'ın son golünün pasını ise TFF Başkanı Yıldırım Demirören verdi. Başbakan ceza sahasının dışından sağ ayağıyla müthiş plaseyle topu ağlara gönderdi. İşte otoritelerin görüşleri:



ÜÇ GOLDE İKİ AYAĞINI DA ÇOK İYİ KULLANDI (FATiH TERiM)
Gollerinİ çok beğendim. Performansı beni şaşırtmadı. Bence üç golde de iyi vuruşlar yaptı. İki ayağını da iyi kullandı. Çok duygulandığım bir gece oldu. Yaşarken adımın bir stada verilmesi ve yapılan bu jesti ömrüm boyunca unutmayacağım. Duygularımı anlatmaya kelimeler yetmiyor.

"SİZ BANA GETİRİN BEN ATARIM" DEDİ! (RIDVAN DİLMEN)
Başbakanımızın oynadığı futbol bana sürpriz gelmedi çünkü ben daha önce Belediye başkanlığı döneminde onunla oynamıştım. Başbakanımız bize taktik vermedi. Sanki topu bana kadar getirin ben gerisini hallederim der gibiydi. Aşırtma golü nefisti. Zaten yeteneklerinizi kaybetmezsiniz.



GOLCÜLÜĞÜNDEN HİÇBİR ŞEY KAYBETMEMİŞ (MEHMET ÖZDİLEK)
İlk golde kendisini tebrik ettim. Ayak dışı ile çok şık vurdu. İkinci golde ise aşırtmayı çok iyi yaptı. Kalecinin biraz açıldığını görmek sol ayakla o vuruşu yapmak kolay değil. 3. golde ayak içini çok iyi kullandı. Başbakanımız golcülüğünden hiçbir şey kaybetmemiş.

GOLLERİ CEZA SAHASININ DIŞINDAN ATTI (ABDULLAH AVCI)
Bir futbolcu gibi fiziği vardı. Vücut duruşu çok iyi.. Pozisyon alışı, topla buluşması, topu sürmesi... Eski bir oyuncu olmasının bunda etkisi büyüktü. Gollerini beğendim.. Aşırtma golü mükemmeldi. Hem sağ ayığıyla gol attı, hem de sol ayağıyla. Gollerin ceza sahasının dışında olması ayrıca güzeldi.



NASIL BİR GOLCÜ OLDUĞUNU HEP ANLATIRLARDI (iLKER YAĞCIOĞLU)
Başbakan çok ustaca vuruşlar yaptı. Nasıl bir futbolcu olduğunu hep anlatırlardı. Ama ilk kez bu kadar net bir şekilde izleyebildik. Birinci gol ve ikinci gol gerçekten ustacaydı. İkinci goldeki aşırtmayı her golcü yapamaz. Yaşına rağmen bence çok iyi performans gösterdi.

TWiTTER YIKILDI!

Başbakan Erdoğan gol attıkça Twettir'da espriler havada uçuştu. 3 kanalın canlı olarak yayınladığı maçın izlenme oranı twitter'da hissedildi. İşte en çok paylaşın caps ve twetler..
Bazen sadece bakarsın ve ardından seslenirsin... Hattrick mi yapmış?
Bu 3 gole en çok üzülen yine Fettullah Gülen olmuştur:)
Ekmelettin İhsanoğlu'nun lisansı yetişmediği için oynayamamış

'ERDOĞAN' YAZILI KRAMPONLAR!
Ortaya koyduğu futbol ve attığı gollerle profesyonel futbolculara taş çıkartan Recep Tayyip Erdoğan'ın ayakkabılarının özel yapım olduğu öğrenildi. Erdoğan, Ayakkabı Sanayicileri Derneği'nin (TASD) kendisine hediye ettiği üzerinde "Erdoğan" yazılı kramponları giydi.

12 NUMARALI FORMANIN SIRRI
12 numaralı formayla mücadele eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 12. Cumhurbaşkanlığı'na aday olduğu için bu sayı seçtiği öğrenildi. Ayrıca bilindiği gibi 12 numara takım taraftarını temsil ediyor. Erdoğan da Millet'in temsilcisi olduğu için bu rakamı tercih etti.