AYM şartlı reddetti!

Anayasa Mahkemesi, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın şike davasında haklarının ihlal edildiği yönünde yaptığı başvuruyu, yeniden yargılama söz konusu olduğu için geri çevirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Temmuz 2014 Güncelleme 24 Temmuz 2014, 03:35
AYM şartlı reddetti!

İÇİNDEKİLER

Anayasa Mahkemesi, Fenerbahçe Kulubü Başkanı Aziz Yıldırım'ın şike davası nedeniyle haklarının ihlal edildiği gerekçesiyle yaptığı başvuruda ret kararı verdi. Yıldırım ile aynı davada yargılanan sanıklar Yaşar Kaya ve Yüksel Ekşioğlu'nun bireysel başvurularını birleştirirek sonuçlandıran Yüksek Mahkeme, Şike Davası'nda yerel mahkemede yeniden yargılama başladığından başvuru yolları tüketilmediği gerekçesiyle başvuruları reddetti.

TÜM YOLLAR KAPANMADI!
13. Ağır Ceza Mahkemesi daha önce yeniden yargılamaya onay verirken, bu onay üzerine şike davasının yeniden yargılanma kapısı açılmış, bu karar için 14. Ağır Ceza Mahkemesi'ne itiraz edilmişti. Eğer 14. Ağır Ceza Mahkemesi bu itirazı reddederse yeniden yargılama gündeme gelecek. Bu nedenle Anayasa Mahkemesi henüz daha tüm yollar tükenmediği gerekçesiyle Aziz Yıldırım'ın başvurusunu geri çevirdi.