Bilic'in gözü Vyntra'da

Beşiktaş'ta savunmaya takviye çalışmaları sürüyor... Bilic'in gözüne kestirdiği Loukas Vyntra'nın bonservisi elinde... Yunan yıldız geçen sezon Levante'de 38 maçta oynadı. Yönetimin önerdiği Linnes ise geleceğin yıldız adayı... Bilic iki isimden birisini seçecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Temmuz 2014 Güncelleme 23 Temmuz 2014, 00:30
Bilic’in gözü Vyntra’da

İÇİNDEKİLER

Forvet sorununu Demba Ba ile çözdükten sonra gözünü sağ beke çeviren Beşiktaş'ta adaylar netleşiyor... Uzun bir süredir bu konuda çalışmalarda bulunan teknik direktör Slaven Bilic'in yönetimden Loukas Vyntra'yı istediği ortaya çıktı. Geçen sezon Levante formasını giyen 33 yaşındaki Yunan futbolcunun bonservisinin elinde olduğu öğrenildi. Levante formasıyla geçen sezon 38 resmi maçta forma giyen Vyntra savunmanın ortasında ve ön liberoda da görev yapabiliyor. Dünya Kupası'nda milli takım formasını giyen tecrübeli yıldızla ilk görüşmenin yapıldığı öğrenildi. Başkan Fikret Orman'ın tamam demesi durumunda transferin bitmesi bekleniyor. Fakat alınan bilgilere göre yönetimden sağ bek transferiyle ilgili Bilic'e sürpriz bir öneri geldi.

KASETLERİ İZLEDİKTEN SONRA KARAR VERECEK

Beşiktaş yönetimi, scout ekibinin izleyip beğendiği Martin Linnes'i Bilic'e önerdi... Molde formasını giyen 22 yaşındaki Norveçli sağ bekin ülkede geleceğin yıldızı olarak gösterildiği öğrenildi. Geçen sezon 22 resmi maçta oynayan Linnes'in kasetlerinin Bilic'e ulaştırıldığı belirlendi. Hırvat hoca, Norveçli futbolcuyu izledikten sonra sağ bek transferiyle ilgili kararını verecek.