Hakkımı istiyorum!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Nur Çebi dün Gökhan ile masaya oturdu.. 1.4 milyon Euro'yu beğenmeyen Gökhan 2 milyon Euro'da ısrar etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Temmuz 2014 Güncelleme 22 Temmuz 2014, 00:36
Hakkımı istiyorum!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'te Gökhan Töre sorunsalı bir türlü çözülemiyor! Başkan Fikret Orman ile futbol şubesi sorumlusu Ahmet Nur Çebi, dün öğle saatlerinde İstanbul'da Gökhan Töre ile yeniden bir araya geldi. Rus ekibi Rubin Kazan ile Gökhan Töre'nin bonservis konusunda anlaşma sağlayan Siyah-Beyazlılar, tecrübeli futbolcuyu ikna etmeye çalıştı ancak pazarlıktan net bir sonuç çıkmadı. Fikret Orman'ın Töre'ye yıllık 1.4 milyon Euro teklif ettiği, Gökhan'ın ise 2 milyon Euro'da direndiği belirtilirken aralarında ilginç bir diyaloğun geçtiği de ifade edildi. Başkan Orman'ın, "Bizden İstediğin rakam gerçekten çok yüksek. Sana bu parayı vermemiz bütçemize göre mümkün gözükmüyor" dediği öğrenildi. Gökhan Töre'nin ise, "Beşiktaş'ta futbol oynamaktançok mutluyum. Burada geçtiğimiz sezon harika bir sezon geçirdim. Sizden hak ettiğim parayı istiyorum"
karşılığını verdiği bildirildi.

GEÇTİĞİMİZ SEZON İSTİKRARLI BİR GRAFİK ÇİZDİ
Gökhan Töre geçtiğimiz sezon 30 Süper Lig maçında forma giyerek istikrarlı bir görüntü çizdi. Töre bu 30 maçın 26'sına ilk 11'de başladı. Genç oyuncu Süper Lig'de geçen sezon 4 kez fileleri havalandırdı. Özellikle kanatlardaki bitirici çalımlarıyla ve çabuk adam eksiltmesiyle tanınan Töre, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise sadece 1 maçta görev yaptı. Gökhan Töre'yi Beşiktaş taraftarı çok ama çok seviyor.