Artık final bekliyorum

Başbakan Erdoğan'ın makamında kabul ettiği Cüneyt Çakır, "Çok büyük bir gurur yaşadım. Başbakanımız bizden artık finaller yönetmemizi ve Euro 2016'ya Milli Takım'la beraber gitmemizi istedi" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Temmuz 2014 Güncelleme 22 Temmuz 2014, 00:39
Artık final bekliyorum

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2014 Dünya Kupası'nda görev yapan hakem Cüneyt Çakır'ı kabul etti. Başbakanlık Merkez Binada basına kapalı gerçekleşen ve yaklaşık 1 saat süren kabulde, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve UEFA 1. Asbaşkanı Şenes Erzik ile Çakır'ın yardımcıları Bahattin Duran ve Tarık Ongun da hazır bulundu. Çakır, Başbakan Erdoğan'ın, insanlığın zor günler geçirdiği ve yoğun temposunun olduğu bir dönemde kendilerini kabul etmesini gurur verici olarak bulduklarını belirterek, "Sayın Başbakanımız bizden artık finaller yönetmemizi ve Euro 2016'ya Milli Takım'la beraber gitmemizi istedi" diye konuştu.

TARiHi FORMAYI HEDİYE ETTİ
Cüneyt Çakır, 2014 Dünya Kupası'nın grup aşamasında oynanan Brezilya-Meksika karşılaşmasını yönetirken giydiği formayı dünkü kabulde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a hediye etti.