En kolay Galatasaray

Mahmut Uslu, "Türkiye Ligi zor. Fikstüre baktım. Yine en kolay maçlarımız Galatasaray'la. Onları sürekli yeniyoruz" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Temmuz 2014 Güncelleme 20 Temmuz 2014, 00:48
En kolay Galatasaray

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu Topuk Yaylası'nda Galatasaraylılar'ı kızdıracak açıklamalarda bulundu. Topuk Yaylası'nda basın mensuplarıyla sohbet eden ve ezeli rakibi Galatasaray'a yüklenen Genel Sekreter Mahmut Uslu, "Galatasaray maçları hariç Türkiye lig zor bir lig. Diğer takımlarla yapacağımız maçların sonuçları hakkında bir şey söyleyemem ama Galatasaray maçları için çok rahatlıkla konuşabilirim. Fikstüre şöyle bir baktım, en kolay maçlarımız yine Galatasaray'la. Onları yenmek artık alışkanlık haline geldi" ifadelerini kullandı.

SÜREKLİ E-MAİL VE MEKTUP GÖNDERİYORLAR

Fenerbahçe'nin Avrupa'daki durumuna ve UEFA ile ilişkilerine de değinen Uslu, "G.Saray ile Trabzonspor UEFA'ya sürekli mail ve mektup gönderiyor. Sadece Alasdair Beill adlı UEFA müfettişine 22 bin mail ve 15 bin mektup gitti" dedi. UEFA'nın Trabzonspor ve TFF için müfettiş atadığı hatırlatılan Uslu sözlerine şöyle devam etti:

TANZANYA'DA YAPSAN ADAMI ASARLAR...

Daha önce de o müfettişi (UEFA'nın İtalyan müfettişi Cornu) zorla getirdiler, kapı kapı dolaştırdılar. Emniyet müdürü, savcı herkese götürdüler. Türkiye'yi ve Fenerbahçe'yi sattılar. Tanzanya'da yapsan asarlar adamı, ipe götürürler..." Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'nun sözlerine cevap gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

Emre BOL