Bizde 10'u giyen efsane olur

Diego Ribas için "Bizde 10 numara giyen efsane olur" diyen Volkan Demirel, fikstür için de "Ben avantaj olarak görüyorum. Önemli maçları 8 haftada tamamlamış oluyoruz" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Temmuz 2014 Güncelleme 18 Temmuz 2014, 00:03
Bizde 10’u giyen efsane olur

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel basın mensuplarının sorularını cevapladı. Sözlerine Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Faruk Ilgaz'ın vefatına duyduğu üzüntüyü dile getirerek başlayan Volkan Demirel, "Büyük başkanımız ağabeyimiz için başsağlığı dilemek istiyoruz. Tekrar tekrar başsağlığı dilemek istiyoruz. Keşke yanlarında olabilseydik. Takım adına başları sağ olsun diyorum." diye konuştu. Diego Ribas ile ilgli olarak bir soruyu cevaplayan Volkan Demirel, "Diego ile fazla bir arada olmadık. İyi bir futbolcu, 10 numara giyen futbolcular efsaneleşmiştir." ifadesini kullandı.

TRABZON SEYİRCİSİ BİZİ DE ATEŞLER...

Fikstür ile ilgili konuşan Volkan, "Fikstürün ben şahsen avantajlı olduğunu düşünüyorum. Önemli maçları 8 haftada oynamış oluyorsunuz" dedi. Trabzonspor ile oynanacak karşılaşmanın seyirci ile oynanacağının hatırlatılması üzerine Volkan, "Seyirci kendi takımını ateşlediği kadar bizi de ateşler. Taraflı tarafsız seyircili seyircisiz fark etmez duruşumuzu sergileriz." diye konuştu.