Sezar dediler Neron çıktı

Mancini'nin raporunu da dikkate alan Prandelli, Sarı-Kırmızılı takımda 11 başkan, üç hoca eskiten Sabri'yi Avusturya kampına götürmüyor... Prandelli ayrıca Eboue, Sercan, Yiğit, Engin, Ontivero, Endoğan, Dany, Ceyhun, Gökhan'ın da biletini kesti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Temmuz 2014 Güncelleme 12 Temmuz 2014, 00:57
Sezar dediler Neron çıktı

İÇİNDEKİLER

Cimbom'da Sabri Sarıoğlu şoku... Teknik direktör Cesare Prandelli yönetime ilk raporunu verdi ve aralarında kaptan Sabri'nin de bulunduğu 10 futbolcunun biletini kesti. Altyapısından yetiştiği Sarı-Kırmızılı takımda 11 yıldır 300'e yakın maçta oynayan, 11 teknik direktör ve 3 başkan eskiten tecrübeli futbolcu Avusturya kampına götürülmeyecek. Hırslı kişiliği ve maç sonlarında çektirdiği üçlü ile taraftarların 'Reyiz' lakabını taktığı Sabri karara büyük tepki gösterdi. İdari menajer Cenk Ergün'e, "Ben bunu hakedecek ne yaptım? Kararla ilgili bir açıklama bekliyorum" diyen 30 yaşındaki futbolcu dün akşam yapılan idmana da katılmadı. Galatasaray formasıyla 5 lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası, 3 de Süper Kupa zaferi yaşayan milli futbolcunun sözleşmesi sona ermişti. Alınan bilgilere göre Prandelli'nin bu şok kararının ardında Roberto Mancini var!.. İtalyan hocanın vatandaşına verdiği raporda Sabri için kullandığı olumsuz ifadelerin alınan bu kararda çok etkili olduğu belirtiliyor.

KAAN İMZAYI ATTI, A2 TAKIMINA GÖNDERİLDİ

Prandelli, Sabri'nin dışında Eboue, Gökhan Zan, Ceyhun, Ontivero, Dany, Yiğit, Sercan ve Engin'in yanı sıra Ocak ayında alınan Endoğan'ı kamp kadrosuna dahil etmeyecek. Ayrıca önceki gün transfer edilen Kaan Baysan da A2 takımına gönderildi. Prandelli'nin kadrodan 7-8 ismin daha biletini kesmesi bekleniyor.

SEZAR'I SABRİ KARŞILADI AMA...

Kaptan Sabri, Cesare Prandelli'yi Metin Oktay Tesisleri'nde karşılamaya giden tek futbolcuydu. Ama tecrübeli futbolcunun bu jesti de takımda kalması için yeterli olmadı.

Twitter notları

@1907Eko Kamp kadrosuna alınmadığına göre, Sabri'nin ''Yeni Emre'' olamayacağına sonunda ikna oldu demek ki GS'liler!! :))
@incicaps Sabri Reyizi yedirmicez.
@huseyinozkok efsane oyuncular raul ve guti dünyanın en büyük kulübü real madrid'den gidiyorlarsa sabri de GS'dan gider. herkes her yerden de gider ayrıca.
@borabesimilica Galatasaraylı Sabri boşta kaldı Beşiktaş hemen alsın aman kaçırmasın o müthiş bir tecrübe (!)
@uAburakkk Sabri Galatasaray'ın ruhudur ! Yazıklar olsun !
@sinankozenksk Geçmiş olsun Sabri kaptan bu vefasızlıklara alıştık. Yolun açık olsun.