El ele göz göze 4. yıldız sözü

İmza sonrası konuşan Prandelli, "Başkan Ünal Aysal gözümün içine baktı ve 'ben 4. yıldızı istiyorum' dedi. Bu meydan okumaya ihtiyacım olduğuna karar verdim. G.Saray'a 4'üncü yıldızı getirmek ve Avrupa'da kazanmak için buradayım" ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Temmuz 2014 Güncelleme 09 Temmuz 2014, 00:52
El ele göz göze 4. yıldız sözü

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da futbol takımının başına getirilen teknik direktör Cesare Prandelli, resmi sözleşmeyi imzaladı. Ünal Aysal'dan sonra konuşan Prandelli, bütün sorulara içtenlikte cevap verdi. Öncelikle Galatasaray'a geliş nedenini açıklayan Prandelli, "Başkanla konuşurken, gözümün içine baktı ve 'ben 4. yıldızı istiyorum' dedi. Bu cümlenin gözümün içine bakılarak kurulması bile benim için ciddiyetin, başarıya açlığın ve başarıya ulaşmanın garantisidir. Projemiz, sadece güzel futbol oynayan değil, kazanmaya odaklı ve hedeflerine ulaşacak bir takımı meydana getirmek" diye konuştu.

FENERBAHÇE FİNAL MAÇINI BEKLİYORUM!
İtalyan çalıştırıcı, öncelikli olarak Fenerbahçe ile yapacakları Süper Kupa final maçını düşündüğünü vurgulayarak, "Öncelikli olarak Şampiyonlar Ligi'ni düşünmüyorum. Şimdiki düşüncem, Fenerbahçe'yle oynayacağımız Süper Kupa maçı. Ama Şampiyonlar Ligi'nde de çok güzel sonuçlar elde etmek isterim" şeklinde konuştu.

KADROYU 25 OYUNCUYLA SINIRLANDIRACAĞIM
Kadroyla ilgili konuşan Prandelli, "Geçtiğimiz 3 günde yaptığımız analizlerle fikirlerimiz netleşti. Kadroyu 25 veya 27 oyuncuyla sınırlamayı düşünüyoruz. Uzun vadeli projeye katkıda bulunacak oyuncuların seçilmesi önemli. Sistemle ilgili, 4'lü defans ve 3 kişilik orta saha planlıyorum. Bunların yanına iki ofansif oyuncu gelip, farklı bir formasyon yakalanabilir" değerlendirmesinde bulundu.

PIRLO GİBİ SESSİZ VE KAZANMAYI SEVEN...
Sneijder ve Selçuk İnan ile ilgili konuşan Prandelli, "Sneijder'in oynadığı tüm maçları ilgiyle izledik. Kendisi, karşısına çıkan tüm durumlara cevap verebilen bir oyuncu. Wesley, Hollanda Milli Takımı'nın ve G.Saray'ın en iyi oyuncularından bir tanesi. Selçuk gibi teknik kalitesi, kişiliği ve liderlik vasıfları olan futbolcuları çok seviyorum. Pirlo gibi sessiz ama kazanmayı seven.." dedi.

PRANDELLİ NE KADAR ALACAK?
2 yıllık imza atan Prandelli, her sezon için 2 milyon 295 bin Euro garanti ücret alacak. Süper Lig şampiyonluğu için 1 milyon dolar, Türkiye Kupası 500 bin dolar, Şampiyonlar Ligi çeyrek finali için 250 bin dolar, yarı final için 500 bin dolar, final için 1 milyon dolar, kupanın kazanılması halinde de 2 milyon dolar prim alacak.