Beşiktaş'tan koparmayın

Kartal'da yılan hikayesine dönen Gökhan Töre'nin durumunda her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Rubin Kazan'lı oyuncu yöneticilere, "Beni Beşiktaş'tan koparmayın. Yeni statta taraftarın önünde oynamak bambaşka bir duygu olur" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Temmuz 2014 Güncelleme 06 Temmuz 2014, 00:08
Beşiktaş’tan koparmayın

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta Gökhan Töre'nin transferi yılan hikayesine döndü. Siyah-Beyazlı yönetim geçen sezon kiralık olarak kadrosuna kattığı yıldız oyuncuyu bonservisiyle almak için bir süredir yaptığı görüşmelerde tıkanma noktasına geldi. Rubin Kazanlı yöneticilerin yıldız oyuncu için 7 milyon Euro'dan kapı açması ve yapılan pazarlıklarda beklenen rakama bir türlü inmemesi bu transferi içinden çıkılmaz bir duruma soktu. Buna rağmen Beşiktaşlı yöneticiler milli oyuncu için bekle gör taktiği uyguluyor. Bütün bunlar yaşanırken Gökhan Töre fotoğraf paylaşım sitesi Instagram'dan yayınladığı mesajda transfer sinyalleri verdi. Gökhan Töre yeni sezonda bir kez daha Beşiktaş'ta oynamak istediğini vurgularken bonservisi alınması halinde Siyah-Beyazlı takımda forma giymekten mutluluk duyacağını ifade etti.

YENİ STATTA YİNE SİZLERLE OLMAK İSTİYORUM

Gökhan mesajında, "Yeni sezonda ve yeni statta sizlerin önünde oynamak bambaşka bir duygu olur biliyorum. Fakat bunun gerçekleşmesi için bonservisimin Rubin'den alınması gerekmektedir. Bu ise benim elimde olmayan bir konudur" dedi. Gökhan Töre'nin bu düşünceleri hem taraftara hem de yönetime bir mesaj olarak algılandı.

YÖNETİM KAZAN'IN İNDİRİM YAPMASINI BEKLİYOR

Beşiktaş Yönetimi'nin Gökhan Töre konusunda çok ısrarcı görünmemesinin bir taktik olduğu öne sürüldü. Rus kulübünün bu oyuncuda indirim yapacağına inanan Siyah-Beyazlı yöneticilerin astronomik bir rakam ödememek icin beklemeye geçtiği belirlendi. Beşiktaş Yönetimi'nin Gökhan Töre konusuna bu hafta nokta koyarak durumu netleştireceği öne sürüldü.