Almedia sürprizi

Kartal'la ipleri koparan ve bonservisi elinde olan Portekizli futbolcunun apar topar İstanbul'a gelerek Ünal Aysal'la görüşmesi, "Almeida G.Saray'a geliyor" yorumlarını yaptırdı. Ancak Aysal, "Almeida gündemimizde yok" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Temmuz 2014 Güncelleme 04 Temmuz 2014, 00:57
Almedia sürprizi

İÇİNDEKİLER

Teknik Direktör sorununu çözen Galatasaray'da dün sürpriz bir gelişme yaşandı. Beşiktaş'la olan sözleşmesi sona eren Portekizli futbolcu Almeida sabah saatlerinde Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın ofisinin bulunduğu Akmerkez E Blok'ta menajeri Hakan Korkmaz ile birlikte görüldü. Bu haber spor camiasına bomba gibi düşerken Almeida'nın Ünal Aysal ve ekibi ile transferindeki son durum hakkında fikir alışverişinde bulunduğu öne sürüldü. Yıldız oyuncunun menajeri Hakan Korkmaz kendisine sorulan sorulara önce kaçamak cevap vermekle yetindi. Ancak daha sonra Ünal Aysal ve Sarı-Kırmızılı yöneticilerle görüştüklerini doğruladı.

ÜNAL AYSAL: ALMEIDA GÜNDEMDE DEĞİL
Hakan Korkmaz önce "Yorum yok şu anda bunu konuşacak şartlar oluşmadı" cevabını verdi. Ancak daha sonra menajer Korkmaz, Almeida'nın Galatasaray'la anlaştığını söyledi. Buna rağmen başta Aysal olmak üzere Sarı- Kırmızılı cephe Almeida'yla ilgili detay vermekten kaçındı. Ancak Aysal GS TV'de yaptığı açıklamada Almeida'nın gündemlerinde olmadığını açıkladı.

BONSERVİSİ ELİNDE BULUNUYOR
Geçen sezon gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üstüne çeken Almeida'nın bonservisi elinde bulunuyor. Yıldız oyuncu geçen sezon 13 gol atarken 5 asist yaptı.