Gidiyorum ama döneceğim

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, "Tercihimiz Alman hocadan" yana demesine rağmen Moyes dün kafaları karıştırdı... Sabah soluğu Florya'da alan İskoç hoca kendisini adım adım izleyen muhabirimize "Gidiyorum ama döneceğim" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Haziran 2014 Güncelleme 29 Haziran 2014, 00:38
Gidiyorum ama döneceğim

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ı gelecek sezon hangi teknik direktörün çalıştıracağı sorusu giderek şekillenmeye başladı. Önceki gün sürpriz bir şekilde İstanbul'a gelen Manchester United'ın eski hocası David Moyes'in Başkan Ünal Aysal'la bir araya gelerek konuşması ve ardından menajer Cenk Ergün'le birlikte İskoç hocayı Florya tesislerine getirmesi kafaları karıştırdı. Moyes gelmeden önce tercihlerinin Alman hocadan yana olduğunu söyleyen Aysal'daki bu değişim herkesi şaşırttı. Ancak Ünal Aysal Moyes'le görüşmesine rağmen ser verip sır vermedi. Aysal görüşmeyi, "Moyes'le fikir alışverişinde bulunduk" diyerek geçiştirdi.

TAZMİNAT MADDESİ KOYDURMAYACAĞI ÖĞRENİLDİ

MOYES geldiği dakikadan itibaren kendisini adım adım izleyen Takvim Muhabiri Cevdet Özdemir'e İstanbul'dan ayrılmadan önce "Gidiyorum ama döneceğim" açıklamasında bulundu. Moyes'in bu açıklamaları Galatasaray'la anlaştığı şeklinde yorumlandı. İskoç hocanın sözleşmesine tazminat maddesi koydurmaylacağını söylemesinin Aysal'ı çok cazip geldiği de öne sürüldü.

FLORYA'YI ÇOK BEĞENDİ
G.Saray'da 1 numaralı hoca adayı olarak gösterilen David Moyes, geceyi Aysal'ın otelinde geçirdi. Ertesi sabah Florya'ya gelen İskoç teknik adam idman sahalarını ve tesisi ayrıntılı olarak inceledi.
Önceki gün sürpriz bir şekilde İstanbul'a gelen G.Saray'ın hoca adayı David Moyes geceyi Ünal Aysal'ın otelinde geçirdikten sonra dün Florya Metin Oktay Tesisleri'ni inceledi. İdari menajer Cenk Ergün'ün karşıladığı İskoç hoca idman sahalarını, futbolcuların kamp yaptığı binayı ve fitness salonunu gezdi. Moyes'in tesislerden çok etkilendiği ve hayran kaldığı öğrenildi.

G.SARAY BENiM iÇiN DOĞRU FIRSAT
Manchester Evening gazetesine konuşan Moyes Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir takım çalıştırmak istediğini söyledi. İskoç hoca, "G.Saray benim için doğru fırsat. Ufkumu genişleten bir takım istiyorum" dedi.

Taraftar MOYES'i VETO ETTi
G.Saray taraftar gruplarından WebAslan. Com'da yapılan bir ankete katılan taraftarların yüzde 76,7'si Moyes'i yanlış bir seçim olarak gördü. Taraftarın yüzde 23,3'ü ise olumlu karşıladı.

SAVAŞ ÇORLU - CEVDET ÖZDEMİR
FOTOĞRAFLAR: TURGUT DOĞAN