Eto'o'nun yıllığı el yakıyor

Kartal Eto'o için pazarlığı sürdürürken yıldız oyuncuya Milan'ın da talip olması panik yarattı. Eto'o'nun eşinin İtalyan kulübünü istediği ancak Chelsea'li futbolcunun ilk tercihinin Beşiktaş olduğu öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Nisan 2014 Güncelleme 25 Nisan 2014, 00:49
Eto’o’nun yıllığı el yakıyor

İÇİNDEKİLER

Geçen sezonun devre arası uzun süre Ronaldinho'yu transfer etmek isteyen ancak bunu başaramayan Beşiktaş şimdi de ibreyi Eto'o'ya çevirdi.

Başkan Fikret Orman dün yaptığı açıklamada Eto'o'yu bir kez daha doğrularken bu konuda bir açıklama yapmaktan kaçındı. Sezon sonunda Chelsea ile sözleşmesi bitecek olan Kamerunlu futbolcuya bonservis bedeli ödenmeyecek olması bu transferi cazip kılıyor. Ancak Beşiktaş Yönetimi'nin yıldız oyuncunun menajeriyle yaptığı ilk görüşmede 6 milyon Euro'luk bir yıllık ücret isteğiyle karşılaştığı belirlendi.

Başkan Fikret Orman'ın bu rakamı çok abartılı bulduğu ancak Eto'o'nun menajeriyle yapılacak görüşmeler sonrası rakamı 4 milyon Euro'ya kadar indirebileceğini tahmin ettiği belirlendi. Bu arada 32 yaşındaki oyuncuya Milan'ın da talip olması Beşiktaş'ın gözünü korkuttu.

Yıldız futbolcunun eşinin İtalyan takımını istediği ancak Eto'o'nun ilk tercihinin Beşiktaş olduğu öne sürüldü. Bu da Siyah-Beyazlı yönetimin biraz olsun rahatlamasını sağladı.

MADDİ ŞARTLAR SONUNA KADAR ZORLANACAK
Beşiktaş Yönetimi'nin Kamerunlu oyuncunun menajeriyle son görüşmeyi 18 Mayıs'ta yapacağı belirtildi. Siyah- Beyazlı yönetimin yeni stada Eto'o ile çıkmayı planladığı ve bunun için para musluklarının sonuna kadar açılacağı öğrenildi. Ronaldinho'da yaşanan hayal kırıklığından sonra Siyah-Beyazlı yönetimin Eto'o'yu transfer etmek tüm şartları zorlayacağı gelen bilgiler arasında.

TRANSFER LiSTESiNDE 1 NUMARA
Gelecek sezon 3 yabancı oyuncuyu kadrosuna katmayı planlayan Beşiktaş'ın transfer listesinde Eto'o ilk sırada bulunuyor. Fildişili star için yönetimin para musluklarını sonuna kadar zorlamasına kesin gözüyle bakılıyor.