Ersun Yanal'dan Samandıra'da tarihi konuşma

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Nisan 2014 Güncelleme 25 Nisan 2014, 00:00
Ersun Yanal’dan Samandıra’da tarihi konuşma

İÇİNDEKİLER

Şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, Sarı-Lacivertli futbolcularla bir toplantı yaptı. Çaykur Rizespor maçı öncesi yapılan bu konuşmada önemli mesajlar vardı. Yanal bu konuşmasında önümüzdeki sezon da Fenerbahçe'nin başında olacağının işaretlerini verdi. İşte Ersun Yanal'ın Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı o konuşma: Bu sezon acıların, sıkıntıların, buhranların yaşandığı bir dönemde bu kupa geliyor. O yüzden bu kupanın anlamı çok ama çok önemli. Artık ödül için geri sayıma geçtik.

BU BAŞARI BİZİM İÇİN BAŞLANGIÇ OLACAK

Başkanımızın yaşadıkları ortada. Bizlerin yaşadıkları da. Hala yaşamaya devam ediyoruz. Şu an kupaya dokunabilecek uzaklıktayız. Bu başarı gelirken bunun daha bir başlangıç olacağını bilmemiz lazım. Bu kadro ona göre kuruldu ve takviyelerle üzerine eklenecek, hedeflerimiz daha da büyüyecek.

YANAL İLE YENİ SÖZLEŞME KAPIDA!

Kurulan bu kadro ile emin adımlarla ilerleyen dönemlerde daha büyük hedeflere ve zaferlere koşacağız... İşte Yanal'ın bu son sözleri Fenerbahçe ile yeni sözleşme imzalayacağının işaretleri olarak algılandı. Yanal sezon başında 1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Sezon sonunda ise 2+1 yıllık yeni bir sözleşme bekleniyor.