Yıldırım hazırlık!

Anayasa Mahkemesi'ne başvuran ve yeniden yargılanma talep eden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın olumlu yanıt gelmezse Yenipazar Cezaevi'nin yolunu tutacağı iddia ediliyor. Belediye Başkanı Zafer Savcı, "Aziz Yıldırım'ı en iyi şekilde ağırlarız" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Nisan 2014 Güncelleme 24 Nisan 2014, 01:53
Yıldırım hazırlık!

İÇİNDEKİLER

Şampiyonluğu kutlamaya hazırlanan Fenerbahçe'de yaşanan büyük başarıya rağmen tüm gözler Aziz Yıldırım'a çevrilmiş durumda... Anayasa Mahkemesi'ne infazın durdurulması için başvuran Başkan Yıldırım'ın avukatları, önceki gün de yeniden yargılanma talebinde bulunmuştu. Yapılan başvurulara yanıt beklenirken dün çarpıcı bir iddia ile gündem sarsıldı. İddiaya göre Adalet Bakanlığı, infaz süreci başlayan Yıldırım için, daha önce Mehmet Ağar'ın da kaldığı Aydın'ın Yenipazar İlçesi'ndeki cezaevinin hazırlanması talimatını verdi.

YILDIRIM'IN İSTEDİĞİ İKİ CEZAEVİNDEN BİRİSİ
BAŞKAN Yıldırım'ın Yenipazar Kapalı Cezaevi ile birlikte Düzce'de bulunan Akçakoca Cezaevi'nde kalmak için başvuruda bulunduğu, Adalet Bakanlığı'nın da yaptığı çalışmalar sonrasında Yenipazar'ı uygun bulduğu öne sürülüyor. Aydın'daki cezaevinde Yıldırım için çalışmaların başladığı da belirtiliyor. Başkan Yıldırım 2012 yılında Mehmet Ağar'ı ziyaret etmek için Yenipazar'a gitmişti.

BAŞKAN SAVCI: İLÇEMİZE KATKISI OLACAKTIR!
ÖTE yandan Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı, "Aziz Yıldırım'ı en iyi şekilde ağırlarız" açıklamasını yaptı. Savcı, "Bizim de kulağımıza bazı bilgiler geldi. Şimdiden hazırlıklara başladık ve kendisini en iyi şekilde ağırlamaya hazırız. Aziz Bey'in cezaevine girmesini istemeyiz ancak bu gerçekleşirse ilçemize sosyal ve ekonomik yönden katkısının olacağını düşüyorum" ifadesini kullandı.

GÖZLER YENİPAZAR'DA
DÜN ortaya atılan iddiaların ardından Türkiye'de bütün gözler Yenipazar Cezaevi'ne çevrilmiş durumda.

HAREKETLİLİK VAR
Aziz Yıldırım'la ilgili iddiaların ardından Yenipazar Cezaevi'nde büyük hareketlilik yaşanmaya başladı. Cezaevinin ismi daha önce de Mehmet Ağar nedeniyle sık sık gündeme gelmişti.