Çok güzel hareketler bunlar

Neden verildiği anlaşılamayan frikiği Caner dışarı atınca Beşiktaş tribünleri alkışladı. Bilic, "F.Bahçe karakterli oyunculardan kurulu bir takım" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Nisan 2014 Güncelleme 21 Nisan 2014, 00:35
Çok güzel hareketler bunlar

İÇİNDEKİLER

Olimpiyat Stadı'ndaki derbiye damga vuran olay 87. dakikada yaşandı... Hakem atışı sonrasında Dany topu ayağıyla havalandırıp kafasıyla kaleci Tolga'ya verdi. Halis Özkahya herkesin şaşkın bakışları arasında frikik kararı verip Dany'ye sarı kart gösterdi. Fakat Caner kimsenin neden verildiğini anlamadığı frikiği bilerek dışarı gönderdi. Bu Fair-Play hareketi Beşiktaş tribünleri tarafından dakikalarda alkışlandı. Bir grup taraftarın "Aziz Yıldırım" diye bağırması da dikkat çekti. Gökhan Gönül yaptığı açıklamada, "Böyle bir golle şampiyon olmak istemezdik" dedi. Fenerbahçe ayrıca derbi öncesi ortaya atılan "Galatasaray ikinci olmasın diye maçı verecekler" iddialarına futboluyla da en güzel yanıtı verdi.

GÖKHAN: BÖYLE BİR GOLLE ŞAMPİYONLUK İSTEMEYİZ

İKİ takım arasındaki dostluk görüntüleri maç sonrasında da devam etti. Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, "Fenerbahçe sadece iyi bir takım değil, karakterli oyunculardan da kurulu bir takım. Maç sonrasında soyunma odasına gidip Caner ve Ersun Yanal'ı tebrik ettim" diye konuştu. Hırvat hoca derbinin sonucuyla ilgili olarak da "Sürekli kazanmak için oynadık ama bu şartlarda beraberliği de iyi bir sonuç olarak görüyorum" dedi.

12. MADDEYE GÖRE DANY HİLE YAPTI!
HALİS Özkahya'nın frikik kararı büyük tartışma yarattı. Fakat 12. madde şöyle diyor: "Kaleci topa elleriyle dokunsun ya da dokunmasın, topa halen oyundayken topu kendi kalecisine geçirmek için kafası, göğsü, dizi vb. ile kuralın uygulanmasını önlemek amacıyla bilerek hile yaparsa serbest vuruş verilir ve sarı kart gösterilir."

4 OYUNCU CEZALI!
BEŞİKTAŞ derbi maçtan hasarlı çıktı! Siyah- Beyazlılar'da kart gören Motta, Jones, İsmail Köybaşı ve Veli Kavlak cezalı duruma düştü. Bu dört isim Sivasspor maçında forma giyemeyecek.