Aysal'ın tepesi attı

Perşembe günü İtalyan hocayla yaptığı görüşmede "Ben olduğum sürece buradasın" diyen Ünal Aysal, 4-0'lık skor sonrasında çok sinirlendi. Artık Mancini'nin Galatasaray'daki geleceği lig sıralamasına bağlı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Nisan 2014 Güncelleme 21 Nisan 2014, 00:54
Aysal’ın tepesi attı

İÇİNDEKİLER

Kasımpaşa karşısında tarihinin en ağır yenilgilerinden birisini alan Galatasaray'da kıyamet koptu kopacak!.. Başkan Ünal Aysal'ın sergilenen futbol ve 4-0'lık mağlubiyet sonrasında adeta çileden çıktığı öğrenildi. Yaşanan hezimetin, Aysal'ın gelecek planlarını da değiştirdiği belirtiliyor. Alınan bilgilere göre çarşamba günü alınan 5-2'lik Bursaspor galibiyetinden sonra Roberto Mancini ile bir araya gelen Başkan Aysal, İtalyan hocanın "İsterseniz giderim" teklifine karşılık "Ben burada olduğum sürece buradasın" yanıtını vermiş ve desteğini ortaya koymuştu. Fakat hem 4-0'lık yenilgi hem de lig ikinciliği hedefi yolunda alınan yara Aysal'ın fikrini değiştirdi. Kulislerde konuşulanlara göre eğer Galatasaray sezonu ikinci bitiremezse Mancini ile kesin olarak yollar ayrılacak. Başkan Ünal Aysal'ın Kasımpaşa maçının ardından Lütfi Arıboğan ve Şükrü Ergün ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptığı ifade ediliyor. Aysal'ın bu görüşmede, "Bizim için Şampiyonlar Ligi olmazsa olmazdır. Ligde belki her sezon şampiyon olamayız ama Avrupa'da mutlaka istikrarlı bir çizgi yakalamalıyız. Bu hedeften en ufak bir sapmayı asla hoş göremem" diye konuştuğu öğrenildi. Bu sözlerine Arıboğan ve Ergün'den destek alan Aysal şimdi kalan 4 haftayı beklemeye başladı. Ünal Aysal eğer sezon sonunda istediğini bulamazsa operasyonu yapacak.

TAZMİNAT FERMANI!
GALATASARAY'ın Kasımpaşa karşısında aldığı 4-0'lık yenilgi İngiliz basınında da geniş yankı buldu... Gazeteler, teknik direktör Roberto Mancini'nin yeni sezonu görmesinin artık mümkün olmadığını vurguladı. Yapılan yorumlarda, "Galatasaray yönetimi Mancini ile tazminat görüşmelerine önümüzdeki günlerde başlayacak. Inter ve Manchester City'den ayrılırken çok yüksek tazminatlar koparan Mancini'nin bu kez ne kadar kazanacağı merak konusu" ifadesini kullanıldı.