Ünal Aysal'ın en zor pazarı

G.Saray'da yarın düzenlenecek Genel Kurul'da Ünal Aysal yönetiminin mali ve idari yönden ibra edilip edilmeyeceği merak konusu Muhalefet ayrıca 1 milyar lirayı geçen borç, Finansal Fair-Play sıkıntısı, vergi cezası ve yeşil sahadaki kötü sonuçların hesabını soracak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Nisan 2014 Güncelleme 12 Nisan 2014, 01:49
Ünal Aysal’ın en zor pazarı

İÇİNDEKİLER

Çok çalkantılı bir dönemden geçen Galatasaray'da tüm gözler yarın yapılacak Olağan Genel Kurul'a çevrilmiş durumda... Kulislerden gelen bilgilere göre Başkan Ünal Aysal'ı çok zorlu bir Genel Kurul bekliyor... Özellikle yönetim ve teknik heyetle ilgili hamlelerinden sonra Aysal'a cephe almaya başlayan muhalefetin yarın birçok konuda Başkan Aysal'ı terletmesi bekleniyor. Erken seçim isteyen muhalafetin Aysal yönetimini mali ve idari yönden ibra edip etmeyeceği de merak konusu. Bu nedenle Genel Kurul'a çok geniş çaplı bir katılım bekleniyor. Muhalefetin eleştirinde ana gündem maddelerini kulübün mali tablosu ve futbol takımının aldığı kötü sonuçlar oluşturacak. Özellikle son açıklanan rakamlara göre 1 milyar lirayı aşan borç konusunda Başkan Ünal Aysal'a sert eleştiriler yapılması bekleniyor.

ROBERTO MANCINI DE HEDEFLER ARASINDA!
Ayrıca kulübün mali yapısının UEFA Finansal Fair-Play'a uygun olup olmayacağı ve 108 milyon liralık vergi cezası da Mali Genel Kurul'da gündeme gelecek. Muhalefetin, yeşil sahada alınan kötü sonuçlarla ilgili de yönetimi hedef alması bekleniyor. Birçok üyenin, teknik direktör Mancini'nin ara transferde harcanan milyon dolarlara rağmen "Bu takımı ben kurmadım" açıklamasına tepki göstermesi ve İtalyan hocayı da sert şekilde eleştireceği öğrenildi.