Derbi kaybedilirse el ele gidecekler

Muhalefetin baskısını çok yakından hisseden Başkan Ünal Aysal'ın Arena'da olumsuz bir sonuç yaşanması halinde seçim kararı alması bekleniyor... Böyle bir durumda Mancini de büyük ihtimalle istifasını sunacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mart 2014 Güncelleme 31 Mart 2014, 00:55
Derbi kaybedilirse el ele gidecekler

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da yangın büyüyor!.. Üst üste alınan kötü sonuçlar sonrasında kendisini büyük bir kriz içinde bulan Sarı- Kırmızılılar'da Konyaspor beraberliği bardağı taşıran son damla oldu. Galatasaray camiasında artık tüm gözler Fenerbahçe derbisine çevrilmiş durumda. Kulislerde konuşularlara göre, Arena'dan çıkacak sonuç Başkan Ünal Aysal ve teknik direktör Roberto Mancini'nin kaderini direkt olarak etkileyecek. Eğer Galatasaray kötü gidişini sürdürür ve Fenerbahçe'ye de seyircisi önünde yenilirse, muhalefetin baskısını fazlasıyla hisseden Başkan Aysal'ın çok radikal kararlar almasına kesin gözüyle bakılıyor.

DERBİ KAYBEDİLİRSE, MANCINI YOLCU
ALINAN bilgilere göre, böyle bir yenilgi halinde hem tribünlerin hem de muhalefetin isyanı büyüyecek. Aysal da çağrılara kulak asmak zorunda kalacak ve "Erken seçime gidiyoruz" diyecek. Aynı durum teknik direktör Mancini için de geçerli. İtalyan hocanın, derbi yenilgisi halinde istifa etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

3 PUANDAN DA ÖTE ANLAMLARI VAR!
BU nedenle şampiyonluk iddiası çok büyük oranda kaybedilmiş olmasına rağmen Galatasaray için Fenerbahçe derbisini 3 puandan öte anlamlar içeriyor... İşi sıkı tutmak isteyen Başkan Ünal Aysal ve yönetimin hafta boyunca Florya'ya ziyaretlerde bulunacağı öğrenildi. Aysal hem Mancini hem de futbolcularla görüşerek, "Mutlaka 3 puan istiyorum" diyecek.