Ünal Aysal'ın Polat korkusu

Adnan Polat'a yapıldığı gibi ibrasızlık korkusu yaşayan Aysal'ı mali genel kurulda 1 yıl içinde 2 farklı yönetimin oluşmasından dolayı sıkıntılı bir mali kurul bekliyor. 1 yıl içinde hem denetçi hem yönetici olan Mete İkiz'in durumu tartışma konusu oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mart 2014 Güncelleme 29 Mart 2014, 01:16
Ünal Aysal’ın Polat korkusu

İÇİNDEKİLER

Sportif anlamda zor günler geçiren Galatasaray Kulübü'nü mali açıdan da zor günler bekliyor. Sarı-Kırmızılı kulübün borcunun 800 milyon TL'yi aştığı açıklanırken Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ı 13 Nisan'da yapılacak olan Mali Kongre endişesi sardı. Hem borçların artması hem de 1 yıl içinde 2 kez yönetim kurulunun değişmesi nedeniyle mali oylamada çok büyük sıkıntıların yaşanacağı belirtiliyor. Adnan Polat gibi ibrasızlık korkusu yaşayan Ünal Aysal'ın yönetimindeki Mete İkiz'in daha önce denetçi olması Aysal'ı büyük sıkıntıya sokuyor. Faliyet raporunda G.Saray'ın tek başına ibraya gitmesi gerektiği belirtilirken bazı üyelerin mali kurulda 2 farklı yönetimi ibra edilmesi için önerge verecekleri bildirildi. 1 Ocak'tan 25 Haziran'a kadar farklı bir yönetim, 25 Haziran'dan 31 Aralık'a kadar farklı bir yönetimin olması nedeniyle Galatasaray'da sıkıntılı bir mali kongrenin geçeceği ifade ediliyor. Adnan Polat dönemindeki gibi yine mali kongrenin mahkemeye taşınacağı iddia ediliyor.

ASLAN: ÖNERGE VERİLMEZSE SORUN OLMAZ
Galatasaray Divan Kurulu üyesi ve eski Tahkim Kurulu üyesi Türker Aslan, Mete İkiz'in 1 yıl içinde hem denetçi hem de yönetici pozsyonunda olmasının sıkıntı yaratabileceğini söyledi. Aslan, "Ayrı ayrı oylanırsa sıkıntı olabilir. Önerge verilmez ve tek oynalama yapılırsa sorun çıkmaz ama tam tersi olursa sıkıntı yaratacaktır" diye konuştu.