Her an gidebilirim

Maçın ardından gergin görünen Mancini, "Yarın sabah da gidebilirim, bu akşam da gidebilirim. Gitmek kolay ama ben buraya çalışmaya geldim. Bunu anlamanızı istiyorum" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mart 2014 Güncelleme 26 Mart 2014, 01:31
Her an gidebilirim

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik Direktörü Mancini, 2-2 sonuçlanan Bursa maçının ardından sıradışı bir basın toplantısı düzenledi. Beklemedikleri bir sonuç aldıklarını söyleyen İtalyan hoca, "Son haftalarda çok sinirliyim çünkü çok fazla hata yapıyoruz. Hata benim, sorumluluk bana ait. Bursa'da neler olacak göreceğiz. Maç ile ilgili söylenecek çok fazla bir şey yok. Golleri attık ve sonrasında fırsatları yakaladık ama değerlendiremedik ve sonunda golleri yedik. Futbol bu" dedi.

TAKIMDA GRUPLAŞMA YOK
Son derece gergin gözüken Mancini istifayı düşünüp düşünmediği hakkındaki bir soruya şu cevabı verdi: "Yarın sabah da gidebilirim bu akşam da gidebilirm. Bu aslında sorun değil. Ben buraya gelirken buraya ciddi bir çalışma için geldim. Gitmek kolay. Bu akşam da gidebilirm. Ama sizden öncelikle bunu anlamanızı istiyorum." Oyuncularıyla bir sorununun olmadığını belirten Mancini, "Eğer Türk oyuncularla yabancı oyuncuların birbirleriyle sorunu varsa onlara sorun. Ama benim gördüğüm kadarıyla böyle bir şey yok. Böyle bir şey varsa benden önce de olması gerekirdi. Ama dediğim gibi ben böyle bir şey görmedim" ifadesini kullandı.