Kupayı almadan dönmeyin

Filede Şampiyonlar Ligi'nde final-four heyecanı bugün Bakü'de başlayacak... Saat 14.00'teki maçta iki temsilcimiz Vakıfbank ve Eczacıbaşı final için mücadele edecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mart 2014 Güncelleme 15 Mart 2014, 01:05
Kupayı almadan dönmeyin

İÇİNDEKİLER

Türk voleybolunun kalbi iki gün boyunca Azerbaycan'da atacak... CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde final-four heyecanı bugün Bakü'de start alacak. İki temsilcimiz Vakıfbank ve Eczacıbaşı Vitra ile ev sahibi Rabıta Bükü ve Rusya'dan Dinamo Kazan şampiyonluk için mücadele edecek.

BÜYÜK FİNAL YARIN
Statü gereği iki temsilcimiz bugün final için kozlarını paylaşacak. Saat 14.00'te başlayacak maçta Vakıfbank ve Eczacıbaşı Vitra'dan birisi şampiyonluğa bir adım daha yaklaşacak. Saat 17.00'de ise Rabita Bakü ve Dinamo Kazan karşılaşacak. Maçları kazanan takımlar yarın en büyük kupa için mücadele verecek.

TÜRK FIRTINASI!
Kadınlar voleybolunun kulüpler bazındaki en büyük organizasyonunda 2011 ve 2013'te Vakıfbank, 2012'de ise Fenerbahçe şampiyonluğa ulaşmıştı.

İKİ TAKIMIMIZ DA İDDİALI
Türkiye'de şampiyonluk mücadelesi veren Vakıfbank ve Eczacıbaşı Vitra bugün Bakü'de Avrupa arenasında kozlarını paylaşacak. İki takımımız da hem bu maç hem de kupa için oldukça iddialı.

BORA ÇETE (BAKÜ)