Töre G.Saray'a hayırlı olsun

Beşiktaş Kulübü Dış Transferden Sorumlu yöneticisi, Gökhan Töre'nin 7.5 milyon Euro'luk bonservisinin kendilerine ağır bir yük getireceğini söyledi. Siyah- Beyazlı idareci, "Eğer Galatasaray Gökhan Töre'ye bu rakamı verecekse kendisi Galatasaray'a hayırlı olsun" ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mart 2014 Güncelleme 13 Mart 2014, 01:17
Töre G.Saray’a hayırlı olsun

İÇİNDEKİLER

Erdal Torunoğulları çarpıcı açıklamalarda bulundu. Beşiktaş Kulübü Dış Transferden Sorumlu yöneticisi, Gökhan Töre için asla 7.5 milyon Euro veremeyeceklerini söyleyerek, "Bu Beşiktaş için büyük bir yük olur. Ancak durumu olumlu sonuçlanacak gibi görünüyor. Rubin Kazan ile masaya oturacağız. Eğer söylendiği gibi Galatasaray Gökhan Töre için bu parayı gerçekten vereceklerse kendileri için hayırlı olsun. Bizim bu rakamı verecek halimiz yok" diye konuştu.

FETHİYESPORLU BİROL DA GÜNDEMİMİZDE
YENİ sezon öncesi kadroyu güçlendirmek için çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Erdal Torunoğulları, "Listemizde yer alan oyuncularla dirsek teması içindeyiz. Fethiyespor'un genç savunma oyuncusu Birol Parlak izleme komitesi tarafından takip ediliyor. Eğer Teknik Direktör Slaven Bilic isterse bu transfer gerçekleşir. Her şey onun kararına bağlı" diye konuştu.

HER HANGİ BİR CEZA ALACAĞIMIZI SANMAM
ESKİŞEHİRSPOR maçından sonra Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmelerinin kanaate bağlı gerçekleştiğini vurgulayan Erdal Torunoğulları, "Gereken savunmayı yapacağız. Sevkimizi gerektiren bir durum yaşanmadı. Bu nedenle böyle birşey olacağını aklımızın ucuna bile getirmiyoruz. Eğer böyle birşey olursa büyük bir haksızlık olur" ifadesini kullandı.


OLİMPİYAT STADI'NDA FUTBOL OYNANMAZ
ATATÜRK Olimpiyat Stadı'nda yapmak zorunda oldukları kalanz iç saha maçlarının gündüz oynanması için TFF'ye başvuru yaptıklarını dile getiren Siyah-Beyazlı yönetici, "Atatürk Olimpiyat Stadı futbol oynanacak bir stat değil. Bu stat gidişin olduğu ama dönüşün olmadığı bir stat" dedi. Torunoğlulları aldıkları galibiyetle şampiyonluk havasına girdiklerini söyledi.