Gökhan Töre için 3,5 milyon Euro

G.Saray'ın da istediği Gökhan Töre için elini çabuk tutmak isteyen Beşiktaş yönetimi, 7.5 milyon Euro'luk opsiyon belirleyen Ruslar'la masaya oturdu. Taraflar önümüzdeki günlerde birkez daha görüşecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Şubat 2014 Güncelleme 15 Şubat 2014, 00:18
Gökhan Töre için 3,5 milyon Euro

İÇİNDEKİLER

Aldığı flaş galibiyetlerle şampiyonluk yarışında yeniden söz sahibi olan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları da sürüyor... Siyah-Beyazlı yönetimin sezon başında Rubin Kazan'dan kiralanan Gökhan Töre'nin bonservisini almak için girişimlere başladığı öğrenildi.

HERKESİ HAYRAN BIRAKTI
Gösterdiği başarılı performans ile Beşiktaş camiasında herkesin büyük beğenisini kazanan milli futbolcu için Rus kulübü ile masaya oturan yönetimin 3.5 milyon Euro'luk teklif sunduğu öğrenildi. Beşiktaş yönetimi sezon başında Rubin Kazan ile yapılan anlaşmada Gökhan Töre'nin 7.5 milyon Euro'luk opsiyonunu kabul etmişti.

RUSLAR YAKIN TAKİPTE!
Galatasaray'ın da sezon sonunda renklerine bağlamak istediği genç futbolcunun transferini bir an önce bitirmek isteyen Siyah- Beyazlılar'ın önümüzdeki günlerde Rubin Kazan kulübü ile birkez daha görüşeceği belirtiliyor. Gökhan Töre'nin sürekli yükselen performansının Ruslar tarafından da yakından takip edildiği, bu durumun Beşiktaş'ın pazarlık gücünü zayıflattığı da gelen bilgiler arasında.

5 MİLYONUN ALTI OLMAZ!
Rus basınından sızan bilgilere göre Rubin Kazan'ın 5 milyon Euro'nun altında bir teklifi kabul etmesi mümkün gözükmüyor. Önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmeler şimdiden merakla bekleniyor