Gövde gösterisi

Şike davasında mahkemenin verdiği cezası onanan Başkan Aziz Yıldırım için Fransa dönüşü havaalanında müthiş bir tören düzenlenecek. Üstü açık bir otobüsle Bağdat Caddesi'ne gidecek olan başkan ardından yönetim kurulu toplantısına katılacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ocak 2014 Güncelleme 21 Ocak 2014, 01:25
Gövde gösterisi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe bugün Başkan Aziz Yıldırım için tek yumruk olacak. Şike davasında mahkemenin verdiği cezası Yargıtay tarafından onanan Yıldırım tatil için gittiği Fransa'dan dönüyor. Yargıtay kararını ailesiyle beraber gittiği Fransa'da öğrenen Aziz Yıldırım için Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Sarı-Lacivertli camia eşine rastlanmamış bir karşılama yapacak. Aziz Yıldırım buradaki karşılaşmanın ardından Sarı-Lacivertli yönetimin toplantısına katılacak. Fenerbahçeli futbolcular Başkan Aziz Yıldırım'ı karşılamaya tam kadro olarak katılacak. Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu gibi kaptanların yanı sıra başta Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt olmak üzere yabancı futbolcular da havaalanındaki karşılamaya gidecek. Fenerbahçe futbol takımının yanı sıra diğer tüm branşlardan sporcular da Sabiha Gökçen Havalimanı'na gidip Yıldırım'ı karşılama törenine katılacak.

ÜSTÜ AÇIK BİR OTOBÜSLE KULÜBE GİDECEK
AZİZ Yıldırım'ı karşılamak için organizasyon düzenleyen Sarı-Lacivertli taraftarlar Kadıköy'den kaldırılacak otobüslerle havaalanına akın edecek. Bunun yanı sıra taraftarların da birkaç gündür örgütlendiği ve özel araçlarıyla konvoy oluşturarak Sabiha Gökçen Havalimanı'na gidecekleri öğrenildi. Aziz Yıldırım karşılama töreni sonrası üstü açık bir otobüse binerek kulübe gidecek.

TARAFTAR KONVOYA HAZIRLANIYOR
FENERBAHÇE taraftarı Başkan Aziz Yıldırım'ı krallar gibi karşılayıp konvoylar eşliğinde kulübe uğurlayacak. Sarı-Lacivertli derneklerin de katılacağı bu karşılamanın görkemli bir şekilde gerçekleşmesi için tüm hazırlıklar yapıldı

YILDIRIM KONUŞMA YAPACAK
F.Bahçe Başkanı'nın havaalanında bir konuşma yapacağı öğrenildi.
FRANSA'dan bugün dönecek olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kendisini karşılayacak taraftarlar karşısında otobüsün üzerinde bir konuşma yapması bekleniyor. Sarı- Lacivertli kulübün başkanının burada taraftarlara teşekkür edeceği ve önemli konulara değineceği belirlendi. Bağdat Caddesi'nde de Yıldırım'ı getiren otobüsü karşılamak için taraftarların özel etkinlikler düzenleneceği gelen bilgiler arasında.