Her gün bir yıldız gelecek

"2011'den beri takımın iskeletini oluşturduk... Artık sağa sola genç ve dinamik takviyeler yapacağız... 3 kulvarda yarışacağız. Bu hafta her gün bir yıldız transfer açıklayacağız"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ocak 2014 Güncelleme 07 Ocak 2014, 01:55
Her gün bir yıldız gelecek

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray Muhabirleri Platformu'nun kuruluş toplantısına katıldı ve transfer çalışmaları hakkında çok önemli açıklamalar yaptı. 2011'de göreve başladıkları dönemde kısa vadede başarıyı yakalamak için deneyimli oyunculardan oluşan bir kadro kurduklarını belirten Aysal, "İskelet tamam. Artık sağına soluna genç oyuncularla takviyeler yapıp takımın direncini artıracağız" dedi...

TELLES'İ HOCA ÇOK BEĞENDİ
Savunma hattında ve kanatlarda sıkıntılar olduğunu belirten Aysal, "Devre arası transferi için teknik direktörümüz Mancini'den bir liste istedik, şartlarımıza göre oyuncu alalım dedik. Hoca bize her pozisyon için 3-4 kişi önerdi ve ne yaparsanız yapın dedi. Hoca, Telles'i beğenmiş. Önceliği ona verin dedi. Büyük bir ihtimalle KAP'a açıklamasını yaparız. Hajrovic çok iyi bir kanat oyuncusu. Duran toplarda iyi olduğu söyleniyor" ifadesini kullandı.

3 YABANCIYI GÖNDERİYORUZ
Bu hafta sonuna kadar her gün birer birer transferleri açıklayacaklarını belirten Aysal, "Adı geçen büyük ve pahalı oyuncularla ilgili değiliz. Zaten yabancı kontenjanı sınırı var. Üç oyuncumuzu eksilterek bu yeni transferleri devreye almayı planladık. Bundan sonraki diğer gereksinimlerimizi Türk oyunculardan sağlamayı planlıyoruz" dedi. Aysal'ın gönderileceğini açıkladığı 3 yabancı oyuncunun Dany, Riera ve Amrabat olduğu ifade edildi. 3 kulvarda yarıştıklarını belirten Aysal, "Sadece Şampiyonlar Ligi'ni düşünerek transfer yapmıyoruz. 3 kulvarda yarışıyoruz" dedi. Başkan, hem Terim hem de Mancini'nin kesinlikle kendisinden yüksek transfer bütçeleri istemediğinin de altını çizdi.

YERLi DE ALACAĞIZ
Aysal yabancı transferinin yanı sıra yerli takviyeler de yapacaklarını söyledi.