Bu yoldan dönüş yok!

Transferde gelinen son noktayı dün yöneticilerle değerlendiren Başkan Fikret Orman, "Mutlu sona bu kadar yaklaşmışken taraftarlarımızı hayal kırıklığına uğratamayız. Ne yapıp edip bu işi bitirmemiz gerekiyor. Artık geri dönüş yok" dediği öğrenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ocak 2014 Güncelleme 07 Ocak 2014, 01:43
Bu yoldan dönüş yok!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta herkes Ronaldinho ile yatıyor, Ronaldinho ile kalkıyor!.. Brezilyalı süper yıldızın menajeri Assis ile İstanbul'da masaya oturan Siyah-Beyazlı yönetim, yapılan teklife gelecek yanıtı bekliyor. İki gün süren pazarlıklarda önemli bir mesafe kateden Beşiktaş yönetimi artık bu işi mutlu sonla bitirmek istiyor. Dün yöneticilerle bir araya gelen Başkan Fikret Orman transferde gelinen son noktayı masaya yatırdı. Başkan Orman'ın yöneticilere, "Herkes aylar önce bu transfer için hayal derken, şimdi "Ronaldinho Beşiktaş'ta" manşetleri atılıyor. Bu noktaya gelmek de bir başarıdır. Fakat mutlu sona bu kadar yaklaşmışken, taraftarlarımızı hayal kırıklığına uğratamayız. Ne yapıp edip bu işi bitirmemik gerekiyor. Artık bu yoldan geri dönüş yok" ifadesini kullandığı öğrenildi. Dün yapıyan toplantıda Ronaldinho'nun olası maliyeti ve yapılacak yeni sponsorluk anlaşmalarının da masaya yatırıldığı ifade edildi.


KARTAL RONI İÇİN FİYATI DAHA DA ARTIRDI
Siyah-Beyazlı yönetim, dün akşam Ronaldinho için olağanüstü toplandı. Brezilyalı yıldıza onay çıkarken teklif de 6 milyon Euro'ya yükseltildi. 2. Başkan Ahmet Nur Çebi, toplantıda Siyah-Beyazlı yönetim adına 5 milyon Euro garanti ücret ve maç başına 20 bin Euro teklif ettiğini açıkladı. Sonrasında Fikret Orman sambacının transferini yönetime sundu ve kabul ettirdi.

ATLETICO MINEIRO İLE ANLAŞMA OLMADI!
Öte yandan Ronaldinho konusunda dün de önemli gelişmeler yaşandı. Beşiktaşlı yöneticilere "1 hafta düşündükten sonra size kesin yanıtımızı vereceğiz" diyen menajer Assis, dün Atletico Mineiro ile masaya oturdu. Fakat yıllık ücret ve sözleşme süresi konusunda anlaşma sağlanamadı. Ronaldinho'nun 2 yıllık imza istediği, A.Mineiro'nun ise 1 yıllık sözleşme teklif ettiği belirlendi.

HERKES 10'U BEKLİYOR
Beşiktaşlı taraftarlar, dünyanın en önemli yıldızlarından Ronaldinho'nun vereceği yanıtı dört gözle bekliyor.